Eiropas Vintage A5 Kraft Hardcover Grāmatiņa Radošu, Krāsainu Dienasgrāmata Pad Biroja Apdare Kancelejas Dienasgrāmata Vēstnesis Piederumi

w29456

€10.30

-6.86

€17.16

-39 %

Jauns produkts

IEPIRKŠANĀS PADOMI

PAR MAKSĀJUMU

1.Jūs varat maksāt, izmantojot Boleto, Visa, Master Card, QiWi, Western Union, Maestro Debetkarti ,WebMoney ,Paypal Un Bankas Pārskaitījumu .

2.Vairāk maksājuma termiņš būs pieejama tuvākajā nākotnē.

PAR SŪTĪJUMU

1.AlI mūsu preces tiks nosūtīti uz pircēja adresi, kas piedāvā pircējiem, lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms maksājumu.

2.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 5 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts. (Brīvdienas var būt pagarināts)

PAR ATGRIEŽAS

1.Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

2.Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 7 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

PAR ATSAUKSMES

Jūsu 5 zvaigžņu atsauksmes ir ļoti appreciated!Ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms pirms došanās uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, lai dotu mums iespēju, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

PAR DROPSHIP & VAIRUMTIRDZNIECĪBAS

Mēs priecājamies par sadarbību uzņēmējdarbībā,mēs varam nodrošināt augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus.

1.Dropship:Mēs apsolām, lai nepaliktu veikals informāciju un rēķinus zemes gabaliem, kas mums var sniegt visu skaidru attēlu.

2.Vairumtirdzniecība:Ja jūs pērkat vairāk ,lūdzu, sazinieties ar mums, mēs sniegsim jums atlaidi.Ceru, ka, lai noteiktu ilgtermiņa biznesa attiecības.

PAR MUMS

1.Mums ir mūsu pašu komanda, rūpnīcas, dizains, augstas kvalitātes pakalpojumus un produktus, Ķīnā.

2.Mēs cenšamies, lai apkalpotu katru klientu, un jūs apmierināti.

Tagi: Monokuma Pelēkā Vārna, danganronpa monomi, danganronpa nendoroid, monokuma cosplay, danganronpa slēdzis, monomi cosplay, guees somas pelēks, suņi krūtīm nekaitīgs, priekšā android mazda, liels apaļas uzlīmes

Lietojums 2 lode vēstnesis piederumi
Lietošanas 1 Vintage dienasgrāmata grāmatiņa
Izmērs 21*14cm
Zīmola Nosaukums BRUP
Materiāls Kraftpapīrs
Stils Vintage kraft hardcover grāmatiņa
Modeļa Numurs M005
Lapa 96Pages

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti