"Eiropa 2020" Maska Ķēdes Turētāja Sejas Maska Ķēdes Siksniņa Sievietēm Maska Turētājs Kaklarota Piederumu Turētājs Siksniņa Kakla Ķēdi, Rotaslietas Sievietes

w2935

€2.57

-2.8

€5.37

-52 %

Jauns produkts

"Eiropa 2020" Maska Ķēdes Turētāja Sejas Maska Ķēdes Siksniņa Sievietēm Maska Turētājs Kaklarota Piederumu Turētājs Siksniņa Kakla Ķēdes Rotaslietas Sievietēm.

Materiāls: Dzelzs / Kokvilnas Tips: Gothic goth/ Punk/Rock, hip hop/Vintage Chocker Kaklarota Iepakojums:OPP maisā Neto Svars: 18g Krāsa : Zelta/Sudraba Krāsa Izmērs: Kā Attēlā

Piegāde

1、prece tiks nosūtīta 2 darba dienas pēc tam, kad saņemta pilna samaksa. 2、piegādes adrese ir jāapstiprina. 3、Postenis tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Tas ir ārpus mūsu kontroles.Ja jūs neesat saņēmis savu posteni, lūdzu, sazinieties ar mums.Mums būs dziesmu un palīdzēt jums atrisināt problēmu.Paldies par jūsu sapratni.

Sazinieties ar mums

1、Ja jūs atradāt kādi jautājumi, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu uz jūsu jautājumu 24 stundu laikā. 2、Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar pilnu zvaigznes mums. 3、Lūdzu, saprotiet, ka mums ir slēgtas brīvdienās vai brīvdienas, tāpēc tur varētu būt neliela kavēšanās laikā, nedēļas nogalēs vai svētku dienās, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu visas ziņas no nākamās darba dienas.

Atgriešanās politiku

Mums būs nepieciešama, lai jūs sūtīt faktisko fotogrāfijas preci saņēmis, līdz ar to iepakojumu (norādot marķējumu uz iepakojuma).Lūdzu, dodiet mums zināt iemeslu.Tas ir mūsu DSP, mums jābūt noteiktiem un ierakstu vajadzībām.Mēs labprāt atrisinātu tos tādā veidā, kas pircējam dod priekšroku.

Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvu atgriezenisko saiti ar pilnu zvaigznes mums. 2. Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, dariet mums to zināmu pirms, atstājot negatīvu atgriezenisko saiti, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu.

Tagi: pārtraukums slikti maska, ms kakla ķēde, gāzes maska, rotaslietas, ķēdes maska, 3 maska, mamma kulons, ķēdes sejas maska, dāvanu māte, siksniņa maska, sa kakla ķēde

Metāla Kaklarota Vintage garo ķēžu kaklarota
Metālu Tips Dzelzs sakausējuma
Kaklarota Tips Ķēdes, Kaklarotas
Materiāls Kokvilnas
Saderība Sieviete sieviete, meitene, dāma, sieva, māte, meita
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
kaklarota sievietēm Steampunk Ķēdes kaklarota
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sods vai Modes Modes
Kulons Izmērs NAV
krāsa Zelta/Sudraba Krāsā
Ķēde, Kaklarota Rotaslietas Kaklarota
Godu Ziemassvētku dāvanu, Daliy Dzīve, Svinības, Kāzu, Jubileju
Rotaslietas Apkakle Clavicle Kaklarota
Modeļa Numurs K00077MT5
Dzimums SIEVIETES
Zīmola Nosaukums PuRui
Stils Punk
Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
Funkcijas Garastāvoklis Tracker
Izmantošana Ķēdes sejas Maska , saulesbrilles
Vienuma Tips Kaklarotas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti