Jauns
Vispārējo Klavieru Capstan Skrūvju Atslēgu Klavieru Skaņošanas un Remonts, Instrumenti,

Vispārējo Klavieru Capstan Skrūvju Atslēgu Klavieru Skaņošanas un Remonts, Instrumenti,

w28718

€5.32

-0.28

€5.60

-4 %

Jauns produkts

Piezīme: krāsa preci var nedaudz mainīties uz fotogrāfiju un savu datoru

Krāsa: Sudraba

Materiāls: Tērauds

Produkta specifikācija: Apm. 8.3 x 0.4" (21 x 1.1 cm)

Svars: Apm. 40g

Pieteikums: Klavieru Skaņošanas Instrumenti, Klavieres, Remonts, Instrumenti,

Tūninga un remonta Rīku ir ar taisnu galu un saliektu galu uzņemt lielāku leņķi rīks.Rīks ir 8.3" garumā.Šīs rīks tiek lietots, lai pielāgotu kabestāni, vai jebkuru capstan ar caurumiem, lai regulētu rīku, lai pielāgotu zaudēja kustības vertikālā klavieres vai āmuru augstums grand klavieres.

Paketē iekļauts:

1 x Klavieres Skavas Uzgriežņu atslēgas Piezīme: krāsa preci var nedaudz mainīties uz fotogrāfiju un savu datoru, Krāsa: Sudraba Materiāls: Tērauda Produkta specifikācija: Apm. 8.3 x 0.4" (21 x 1.1 cm) Svars: Apm. 40g Pieteikums: Klavieru Skaņošanas Instrumenti, Klavieres, Remonts, Instrumenti regulēšana un remonts Rīks ir ar taisnu galu un saliektu galu uzņemt lielāku leņķi rīks.Rīks ir 8.3" garumā.Šīs rīks tiek lietots, lai pielāgotu kabestāni, vai jebkuru capstan ar caurumiem, lai regulētu rīku, lai pielāgotu zaudēja kustības vertikālā klavieres vai āmuru augstums grand klavieres.

Paketē iekļauts: 1 x Klavieres Skavas Uzgriežņu atslēgas

Tagi: 4x4 vinča, 2 bluetooth skaļrunis, asmens hq8, jebal, tastatūras mūzika, tastatūras klavierēm, enkura vinčas, Mini Piano, enkura windlass, kolonna austiņas

Modeļa Numurs Oem
Veids Rokas Instrumentu Daļas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti