Par Vienu Plus7pro Magnētisko Adsorbcijas Metāla Gadījumā Oneplus 7 7 Pro Luksusa 360 Pilna Vāciņu Priekšējā Atpakaļ Rūdīts Stikls Dubultu Vāciņu

w28151

€10.07

-1.37

€11.44

-11 %

Jauns produkts

Par Vienu Plus7pro Magnētisko Adsorbcijas Metāla Gadījumā Oneplus 7 7 Pro Luksusa 360 Pilna Vāciņu Priekšējā Atpakaļ Rūdīts Stikls Dubultu Vāciņu

Kad iegādes apjoms ir 2 vai vairāk , katru pozīciju ietur 5%, pamatojoties uz mazumtirdzniecības cenu.

Paziņojums:

1.Ir ir stikla priekšā,Nav nepieciešams iegādāties rūdīts aizsargplēvi 2.----Produkts nav magnētiskas, mobilo tālruni, nevar likt? ----Jums ir nepieciešams, lai atvērtu produktu no vidus un pēc tam ievietojiet tālruni magnētisko gadījumā.

Magnētiskā Adsorbcijas Tehnoloģija:

Multipoints un spēcīgu magnētisko adsorbcijas tehnoloģijas padarītu gadījumā, viengabala un vienmēr ir viegli veikt jūsu tālruni.

9H Rūdīts Stikls priekšā un aizmugurē :

Priekšā un aizmugurē ir izgatavots no 9H rūdīta stikla, lai showoff sākotnējā tālruni dizaina un saglabāt tālruņa dabisko izskatu.

Pilna Ķermeņa Metāla Rāmis: Plānas, vieglas 2 gabalus, metāla gadījumos nodrošina aizsardzību pret pilieni, izciļņiem, šoks, traipi un skrāpējumiem.Precīzu Cut Outs: Tas ir super bezšuvju, kad metāla karkasu magnētisko slēgts, slim aptver labi sader ar jūsu ierīci, un padarīt to viegli, lai piekļūtu visām ostām, skaļruņi, lādētāji un visas Tālruņa funkcijas.

1. zhonglibao Oriģinālā produkta attēli ir paredzēts klientiem

2. Vairumtirdzniecības/dropshipping gan atbalstīts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir nepieciešams vairāk taras cenu vai ātrāka piegāde.

1. Lūdzu, ierakstiet jūsu vārdu, uzvārdu un PILNU adresi, ieskaitot jūsu Dzīvokļa Nr., Ielas, Pilsētas, Reģiona un Valsts.

2. Jo leņķa un gaismas, nekustamā objektu krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.lūdzu, lūdzu, saprotu, paldies.

1. Ja kaut kas padara jūs neapmierināts vai dusmīgs, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, līdz jūs apmierina.

2. Ja jūs atbilstat ar preci, lūdzam pievienot mūsu veikalā izlases sarakstā, un atstāt pozitīvu atsauksmi (5stars) lai mudinātu mūs!

3. Lūdzu, neatstājiet nevienu negatīvu vai neitrālu atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu, kas bez jebkāda saziņa ar mums, mēs uzskatām, ka mēs varam atrisināt šo problēmu, jūs lieliski draudzīgā veidā !

Tagi: s20, iphone 11 pro kaklarota, coque iphone xr metāla, iphone 11 pro mad, iPhone11, 4.a pikseļu gadījumā, coque s8plus, R17, vāks infinix 4. piezīme pro, ūdensizturīgs gadījumā telefona mi max 3

Dizains Caurspīdīga
Zīmola Nosaukums Zhonglibao
Materiāls
Funkcijas Adsorbcijas
Krāsa
Veids Aprīkots Gadījumā
Saderīgs 1 par oneplus 7 pro
Motīvs
Piliens Kuģniecības Un Vairumtirdzniecības Atbalsts
Saderīgs 2 par oneplus 7
Saderīgu Zīmols Oneplus

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti