Bluetooth5.0 2in1 Bezvadu Audio Raidītājs Uztvērējs, augstas precizitātes Mūzikas/ Adapteri Rca, Aux

w27537

€3.90

-1.76

€5.66

-31 %

Jauns produkts

Funkcijas:

1. Šo portatīvo, viegls bezvadu audio raidītājs un uztvērējs ir ideāla bezvadu audio risinājumu katrai situācijai un piemērošanu.

2. Raidītājs režīmā.Bezvadu pārsūtīšana audio no ne-Bluetooth TV, mājas stereo sistēmu vai CD atskaņotāju, Bluetooth austiņas vai skaļruni.

3. Uztvērēja režīmā.Bezvadu pārsūtīšana audio no Bluetooth iespējotiem mobilajiem tālruņiem, planšetdatoriem vai datoriem, lai vadu stereo, skaļruņi vai austiņas.

4. Pārslēgties starp raidītāju un uztvērēju režīmi ar vienu nospiežot pogu.Viegli savienot, izmantojot progresīvas tehnoloģijas Bluetooth un 3,5 mm audio kabelis (iekļauts komplektācijā). *5. Ultra-portable audio straumēšanas barošanas.Ar KN321 ir tikai 44 mm (1.73 collu) izmērā un sver tikai 18 gramus, bet ir jaudīgs bezvadu audio straumēšanas iespēja.Nodot šo raidītājs un uztvērējs, kas jūsu mugursoma vai klēpjdatora soma, un ņemt to ar jums bez jebkādas piepūles.

5. Plaša saderība.Ar 3,5 mm vadu un 3,5 mm uz 2RCA kabelis, šo uztvērēju-raidītāju adapteri var plaši izmantot jūsu datoru, klēpjdatoru, mājas stereo sistēmu, austiņas, viedtālrunis, Mp3 atskaņotājs, CD atskaņotājs, utt.

Apraksts:

1. Tech: Bluetooth 5.0, A2DP, AVRCP(uztvērējs)

2. Diapazons: max 10 m/33 pēdām(atbloķēts)

3. Pārī Nosaukums: KN321

4. Akumulators: Li-ion akumulators(200 mAh)

5. Uzlādes Laiks: 2 h

6. Izmērs: 44 x 44 x 12 mm

Padomi:

1. Ieslēgšana: Nospiediet un turiet nospiestu ieslēgšanas/izslēgšanas pogu, līdz LED indikators iedegas

2. Izslēgšana: Nospiediet un turiet nospiestu ieslēgšanas/izslēgšanas pogu, līdz gaismas nodziest

3. Uzlāde: Izmantot DC-5V, lādētājs un micro USB uzlādes kabeli.Sarkanā gaisma ir ieslēgta, ja uzlādes.Kad akumulators ir pilnībā uzlādēts, sarkanais indikators nodziest un zilā gaisma nāk.

4. Slēdzis režīmu: 1) RX: Saņemt režīmā, indikators: blue LED 2) TX: pārraides režīmā, indikators: sarkana LED

RX režīmā: Pārī nosaukums: KN321, atrast KN321 pārī ar Bluetooth tālruņa uzstādījumus.Zilā gaisma mirgo divreiz sekundē laikā savienošanas process, un indikators mirgo zilā krāsā reizi trīs sekundes pēc tam, kad savienošana pārī ir veiksmīga.

Kā lietot:

1) Pievienojiet vienu galu audio kabeli audio ieeja skaļruņu un otru galu audio ieejas KN321.

2) pārliecinieties, ka tas ir RX režīmā (indikators mirgo zilā krāsā).Atrast pārī vārds, tālruņa Bluetooth uzstādījumi: KN321, noklikšķiniet uz, lai izveidotu pāra.

TX: TX režīms automātiski meklētu citas Bluetooth saņemošās ierīces (piemēram, Bluetooth austiņas, Bluetooth skaļruni, Bluetooth uztvērēju, utt.).Laikā savienošanas process, sarkanā gaisma mirgo divreiz sekundē.Pēc savienošanas pārī, sarkanā gaisma mirgo vienu reizi ik pēc trim sekundēm.

Iepakojuma Saraksts:

Bluetooth audio adapteris *1

Mikro-USB kabelis *1

RCA kabelis *1

3,5 mm kabelis *1

Manual (manuāli) *1

Tagi: ac volkswagen amarok, himna avm 60 pārskatīšana, ac1900 ac1750 reddit, 3d black sūklis maska, acer portatīvo datoru aparatūra, ac101ma skārienekrānu, grupa uzlīmes cilvēki, piederumi ozmo 920, ac universal wirless

Skaņu Celiņu Viena
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts 1080p
Saturs Audio Un Video
Interfeiss 3.5 mm
Zīmola Nosaukums CHENJ
WIFI Standarts NAV
Bezvadu Tips Bluetooth
Iezīme NAV

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti