USB Lādējamu Velosipēdu Gaismas LED Lukturu MTB Lukturis IP65 Waterproof Ultravieglajiem Lukturīti 4 Apgaismojuma Režīmi Velosipēds Gaismas

w27006

€15.11

-20.02

€35.13

-56 %

Jauns produkts

USB Lādējamu Velosipēdu Gaismas LED Lukturu MTB Lukturis IP65 Waterproof Ultravieglajiem Lukturīti 4 Apgaismojuma Režīmi Velosipēds Gaismas

【SUPER SPILGTI, LAI SAGLABĀTU JŪS DROŠI] aicina - velosipēds gaiši ir aprīkots ar jaunāko T6 LED tehnoloģiju, nodrošina ultra spilgti ar 2000 lūmenu izvadei un līdz 300 metru attālumā no ceļa.Šo velosipēdu lukturu padara jūsu nakts braukšana drošāka un pārliecināti.

【USB LĀDĒJAMU & ILGSTOŠU AKUMULATORA] aicina - velosipēdu gaisma nāk ar uzlādējamu un izturīgs 2*2200mah baterija, kas ir smart lādēšanas tehnoloģiju un ir palaist laiks līdz 4 + stundas par augstu, pēc tam, kad pilnībā uzlādēt pie datora vai arī sienas lādētājs (USB uzlādes kabelis iekļauts).

【UNIVERSĀLS un ŪDENS IZTURĪGS] aicina - Šis cikls lukturu var izmantot kā avārijas lukturīti.Jūs varat saglabāt gaismu, kad un kur, un izmantot to, kad jūs lietojat, skriešana, pārgājieni, kempings, riteņbraukšana, nakts āra aktivitāšu, utml.Ar ūdens izturīgs plastmasas, jūs varat baudīt skaidru redzamību lietus laikā, tumšās naktis un jebkurā gadījumā.

【VIEGLI UZSTĀDĪT un PĀRNĒSĀJAMS] aicina - riteņbraukšana gaisma nāk ar centrālu stiprinājuma un 360° leņķis, jūs varat viegli nosaka, tas pie velosipēda stūres bez rīks.Arī šo velosipēdu lukturu svaru tikai 245 grami, tas var būt portatīvais lāpu.

Produkta Apraksts Darba Režīms : Zema Apgaismojuma Režīms -- 600 Lumeni -- Aptuveni 16 Stundas Vidēja Apgaismojuma Režīms -- 1200 Lumens-Par 8 Stundas Augsts Apgaismojuma Režīms -- 2400 Lm Specifikācija:

Gaismas Avots : 2 gab - T6 lampa pērles

Svars : Apm. 248g

Baterijas : 2 gab 18650 Akumulatoru

Max Ieejas Spriegums : 5V

Režīmi : 4 REŽĪMU (Zems, Vidējs, Augsts, Strobe)

Dzīves Laikā : Par 4Hr

Diapazons : Aptuveni 200-300 metri

Materiāls : Alumīnija sakausējuma materiāla

Ūdensizturīgs : IP65 Piezīmes:

Nelietojiet slēdzi, braucot ar riteni.

Neskatieties tieši uz gaismas avotu izmantošanas laikā.

Lai izvairītos no plaucēšana, nepieskarieties gaismas ķermeni pēc ilgstošas lietošanas.

Lai nodrošinātu akumulatora darbības laiku, uzlādējiet uzreiz pēc akumulatora noplicināšanas.Ja tas nav lietots ilgāku laiku, lūdzu, glabājiet to pēc pilnīgas uzlādes.

Kopš ūdensizturīgs nav niršanas dizains, neiegremdējiet ūdenī.Lūdzu, sausa, to pēc tam izmantot lietainā laikā.

Tagi: Aubtec, velosipēds led usb, z3m, lāpu cikla, sot223 sprieguma regulators, bicycl lampas, 3 led velosipēds, velosipēds led, mikrofona ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzis, stūres lampas

Strāvas Padeve Akumulators
Sertifikācija CCC, ce, ROHS
Modeļa Numurs LK-Z0103-QD
Montāžas Izvietojumu stūres
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti