Jauns
Tangda Ferīta serdeņi skava Ferīta pievienoties Kanāls tipa slāpētājs Clip-on pret traucējumiem ZCAT2436-1330 ID 13mm vairogs pelēks W.

Tangda Ferīta serdeņi skava Ferīta pievienoties Kanāls tipa slāpētājs Clip-on pret traucējumiem ZCAT2436-1330 ID 13mm vairogs pelēks W.

w26790

€6.59

-1.16

€7.75

-14 %

Jauns produkts

Produkta Nosaukums: Ferīta lodītes

Ārējais diametrs (OD): 24 iekšējo diametru (ID): 13mm Augsts (HT): 36mm

Jūs Zināt,

Viens: Lūdzu, aprakstiet, saskaņā ar lapas izmēru lai pērk, saskaņā ar izmēru no magnēta pārdošanas vienība mm (milimetros), magnētiskā pozitīvās un negatīvās novirzes, nevar nopirkt iedomāties!

Divi: Attēli ir 100%-veida šaušanas, jo ārējās gaismas un kameras fokusa attāluma faktors, fizisko un attēlā var būt dažādi, vai izskatu, krāsu, piemēram, produktu, partijas, šķiet, nedaudz atšķiras, ir normāla parādība, kas neietekmē to lietošanas, attēlu, tikai atsauces , lūdzu, dominē veida.

Trīs: Gredzens ir trausla, pārliecinieties, lai pārbaudītu, kad, vai kurjeru virsmas magnētisko neskarts, un pēc tam piesakieties, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Četru: Godīgums ir pārdevējs tradicionālo izpratni par tikumiem, kas pircējam.Kādas problēmas var vienoties ar jebkuru problēmu var atrisināt.Iegādāto produktu ir kādas problēmas, pirmo reizi sazināties ar mums, mēs palīdzēsim jums atrisināt pirmo reizi.

Tagi: bmw compact, ac emi filtrs, audio emi filtrs, android pagalvi, core ferīta toroid, filtra jauda, core inductor, ferīta dzeltena, kabeļu filtrs, dzelzs kodols jauda

Modeļa Numurs ZCAT2436-1330
Zīmola Nosaukums Tangda

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti