5gab Piepūšamās Candy Niedru Classic Viegls Piekārtiem Rotājumi Ziemassvētku Puse, Santa spieķis Jaunā Gada Dāvanu Bērniem

w26561

€4.74

-0.97

€5.71

-16 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Klasiskās Ziemassvētku Rotājumi: piepūšamiem Ziemassvētku rotājumi ir paredzēti formas konfektes spieķi, kas palielina sajūta Ziemassvētku un ievērojami ietekmē apdare.

2、Bērniem Tas Patīk: gumijas candy canes, ir liels bērnu rotaļu.No vienas puses, sarkano un balto candy bar formas ir ļoti pievilcīgi, lai tos; no otras puses, viņi var to izmantot, lai cīnītos pret otru bez hurting anyone.

3、Viegli Uzpūst un Deflāciju: Ziemassvētku piepūšamās cukurniedru ir izgatavots no augstas kvalitātes PVC, nav toksisks, bez garšas un izturīgs.

4、Piemērots Izmērs: Piepūšamās garums ir 34,5 cm.Tas ir gaismas pietiekami, lai pakārt uz sienas, veikals logi vai aizkariem (ja nepieciešams).

5、Partijas Apdare: Piepūšamās Ziemassvētku konfektes bāri var būt ideāls, lai persona tēmu ar candy bāri, vai vienkārši izrotāt savu brīvdienu pusēm, klases pusēm, utt.

Apraksts:

Gumijas candy cukurniedrēm ir ideāla izvēle, lai pievienotu svētku atmosfēra ar Ziemassvētku.Uzpūst ātri, ļoti piemērots brīvdienu pusēm, dzimšanas dienas ballītes, baseins puses, utt.

Specifikācijas:

Nosaukums: Piepūšamās Ziemassvētku Konfektes Niedru

Materiāls: PVC

Forma: Ziemassvētku konfektes niedru

Krāsa: balts un sarkans

Izmērs: aptuveni 88*25*7cm/34.65*9.84*2.76 jo

Funkcijas: procentu audzēšanu, interaktīvās rotaļlietas

Gadījumā cilvēkiem: visi

Piemērojams vecuma: bērni vecumā no 7-14

Iepakojuma Saraksts:

Piepūšamās Ziemassvētku Cukurniedru*1

Piezīmes:

1. Tā kā gaisa caurums, kas ir paredzēts ar non-stop vārstu, lūdzu, bloķēt to, uzreiz pēc tam, kad inflācija ir pabeigta.

2. Lūdzu, izvairieties no kontakta ar asiem priekšmetiem vai aizdegties, kad, izmantojot.

Maksājumu metodes:

Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar www.grandtech.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai www.grandtech.lv.

Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums:

Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.

Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes:

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated

Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Tagi: galda piederumu komplekts stand, christma, funy ziemassvētku diy, tilla logu rotājumu, co2 gāzes kolektora, apdare ziemassvētku brīvdienu, lemax ziemassvētku ciematu bildes, krēsls stick, pārgājienā stick, neona santa claus

Modeļa Numurs Piepūšamās Ziemassvētku Cukurniedru
Iepakojums Nē, Dāvanu Kastē
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iestatīt Tipu No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti