DATU VARDE Vadu USB Gamepad Xbox 360/Slim Kontrolieris PC Vibrācijas Controller Par Windows 7/8/10 Atbalstu Tvaika Spēle

w25664

€9.88

-5.56

€15.44

-36 %

Jauns produkts

JAUNU PRODUKTU-DATU VARDE Video Spēļu Konsoles Atbalsts GBA/MAME

Atšķirībā no citām spēļu konsoli, kontrolieri, šoreiz mūsu kontrolieris atbalsta sešu pogu bezvadu kursorsviru, kas ļauj nodrošināt dažādu pieredzi spēļu.Piecas emulatora support, custom lejupielādēt spēles.Ja jums nepatīk mūsu iebūvēts spēles, lūdzu, neuztraucieties, jūs varat lejupielādēt jūsu mīļākie spēles uz SD kartes.

Vadu USB Spēļu Kontrolieris PC Win 7/8/10

Sprūda pogu ir ergonomisks dizains ar izliektu dizainu un spiediena sensoru jutīgie maksimālu komfortu.Šī roktura mēs izstrādājām vibrācijas motors, ja jūs spēlējat ātrumsacīkšu spēli, bremžu drift rīcība ir vairāk aizraujošu!Iegremdēt sevi laimīgu spēli un nevar pašas atbrīvotos sevi!Laimīgs spēles liek jums aizmirst par savām problēmām!Šis kontrolieris ir saderīga ar Windows/95/98/ME/2000/XP Vista/Win7/Win10.

Datu Varde USB Vadu Gamepad Xbox 360 Kontrolieris

Kursorsviru Par Oficiālo Microsoft PC Kontrolieris Windows 7 8 10

Spēle Kontrolieris Funkciju Salīdzinājums

Dārgie draugi!Mums ir trīs modeļi 360 vadības rokturi, katrs no kuriem atbilst atšķirīgas funkcijas!Lūdzu, izlasiet mūsu salīdzinājuma tabulu, kas rūpīgi pirms pirkšanas! ! ! 1. Modelis atzīmēts sarkanā krāsā: ar vibrācijas funkciju, piemērots tikai PC rokturi!! Piezīme: neatbalsta xbox 360 un Android telefons 2. Tumši zilā krāsā atzīmēti modelis: ar vibrācijas funkciju, piemērots PC rokturi un xbox 360 Piezīme: neatbalsta Android tālruņus. 3.Zilā krāsā atzīmēti modelis: ar vibrācijas funkciju, piemērots PC rokturi un xbox 360 un Android telefoniem.Piezīme: sarkans marka tips(balta pc/melns, pc) var spēlēt tikai PC spēles, bet nevar spēlēt Xbox 360 spēles, kas saistītas ar datoriem.Ja jūs vēlaties spēlēt 360 spēles, lūdzu, nav nopirkt šo tipu! ! !

Plaša sistēmas saderība

Xbox 360 kontrolieris ir speciāli izstrādāta, lai Microsoft Xbox un Slim 360 un Windows PC (Windows 10/8/7) spēļu sistēmas.Pieredze komfortu jaunu Xbox 360 wired controller.Izmērs ir tāds pats kā oriģinālajam Xbox 360 kontrolieris.Perfekts aizstājējs, vai papildu kontrolieris.

Produkta Apraksts

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Precizitātes Vadu Kontrolieris Microsoft Xbox 360 Spēļu Sistēma

Windows 7/8/10,Windows 10 jāaktivizē darbs

Paša izmēra kā oriģinālās Xbox 360 kontrolieris

Ideāls rezerves vai papildu kontrolieris, lai jūs

Saderīgu ierīci:xbox 360 un PC

Xbox 360 Kontrolieris

Mūsu mājas lapā piedāvā produktu objekti ir tuvāk reālajai krāsu, bet jāņem citā gaismā un parādītu faktori, ir ar noteiktu krāsu.

USB Vadu Gamepad Xbox 360 Kontrolieris

Lūdzu, atveriet sūtījuši, un pēc inspektora klātbūtnes,Ja sūtījums bojāts vai tukšu(nozagts),lūdzu, palūdziet pastā sniegt oficiālu dokumentu,jo īpaši prasību pieprasījuma papīra

Kursorsviru Par Oficiālo Microsoft PC Kontrolieris Windows 7 8 10

1.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru preci, mēs nosūtīt kā dāvanu, kas ir defekta vai bojātas tranzītā.Lūdzu, saprotiet!

2.Ja sūtījums iegūt stingri pārbauda pasūtījuma.Jums joprojām ir nepieciešams maksāt nodokli, lai notīrītu pasūtījuma.Mums nebūs jāsedz muitas nodokļiem.Izmaksu atdeves vai zaudējuši gabalu būtu uz klientu dēļ noraidīt muitošana.

Dubulta vibrācijas

Mēs esam izstrādājuši 2 vibrācijas motori šo gamepad, tāpēc, ka jūs varat izjust prieku par spēli labāk!Dizaina brīvi stāvošo austiņu ligzda ļauj jums labāk sazināties ar savu spēļu partneriem!Dalīties priekā par spēli un samazināt nepatikšanas dzīvē un darbā!Uzlabos iegremdēšanas un realitāti, spēles sižeta-jūs sajutīsiet katru sadursmes, trieciena un sprādzienu.

Piezīme:

Sarkanās zīmes tips(balta pc/melns, pc) var spēlēt tikai PC spēles, bet nevar spēlēt Xbox 360 spēles, kas saistītas ar datoriem.Ja jūs vēlaties spēlēt 360 spēles, lūdzu, nav nopirkt šo tipu! ! !

Komplektā Ietilpst:

1x WiredGamepad Kontrolieris Xbox 360 4x Silikona Vāciņu

FAQ:(Risinājums uz bieži uzdotiem jautājumiem par pircēji!)

Q: Vai gamepad ir vibrācijas funkcija?

A: Jā!Šī spēle kontrolieris ir dubulta vibrācijas.

Q: Ko man darīt, ja dažas pogas nevaram strādāt, kad es testu uz datoru?

A: Dārgais draugs,varbūt jūsu testa programmatūra ir nepareizi ,jūs varat izveidot savienojumu ar mums, pirmkārt un atstāj savu e-pastu.mēs varētu jums nosūtīt 360 gamepad pārbaudes programmatūru,jūs varat mēģināt atkal.

Q:Kā es varu pārbaudīt, ja spēle kontrolieris ir normāli?

A:ja, piemēram, jūs varat izmantot logu sistēma, jums ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar datoru atklāšanai.Pēc tam, kad datoram, atveriet [Device un Print], atrodiet ikonu spēle kontrolieris [Ierīci] kolonnu, ar peles labo pogu noklikšķiniet peli, atlasiet [Spēle Kontroliera Iestatījumi] ar peles labo pogu noklikšķiniet uz izvēlnes un pēc tam noklikšķiniet uz [Properties] pogu, saskaņā ar [Test] cilni, mēs varētu pārbaudīt, vai pogas rokturi, darbojas pareizi.vai jūs varat sazināties ar mums ,mēs var jums nosūtīt gamepad testa programmatūru .

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Cienījamie klienti, jo pašreizējā kārtība ir pīķa pasūtījuma, visa loģistika noliktavas ir gandrīz pilns, un transporta novecošanās laikā būs lēnāka, nekā, apsolīja laiku!Fenomens klienta paku zaudējumi būs ļoti nopietna, kas ietekmē parasto piegādes laiku!DATU VARDE varat atgriezties uz savu pusi pēc iespējas ātrāk par savu mīļoto produktiem.Mēs esam veikuši visaptverošu apsvērumi par transporta novecošanās un transporta drošības dažādu loģistikas kanālus.Kopā ar mūsu pieredzi pēdējo gadu laikā, mēs domājam, www.grandtech.lv Stāvēt Piegāde ir labākais fit!Sirdsapziņa ieteicams!

Tagi: xbox 360 controlls, gamesir x1, liels xbox kontrolieris, logu pro 10, microsoft offic, viena xbox, gamepad windows 7, Kontroles, datums varde, kontroles pc

4. funkciju Xbox 360 Kontrolieris Kursorsviru
Zīmola Nosaukums DATU VARDE
Veids Spēļu vadāmierīces
Funkcija 5 Microsoft PC Vibrācijas Kontrolieris
Feature3 Windows 7/8/10
Funkcija 8 Kursorsviru, xbox 360
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Interfeisa Tips USB
Modeļa Numurs Vadu gamepad Kursorsviru, XBOX 360
MicroSoft Modelis Xbox360
Kabeļa Garums 2 M
Funkcija 7 Xbox 360 spēļu vadāmierīces
Iezīme 10 Kursorsviru, xbox 360 slim
Atbalsts Dropshipping
Dāvanu 4x Silikona Vāciņu
Iezīme 13 Windows 7/8/10
Saderīgs Marku/Modeli Microsoft
Iepakojums No
Funkcija 9 Vadu Gamepad Xbox 360 Slim
Iezīme 11 Atbalsts tvaika platformas spēles
Sertifikācija NAV
Funkcija 6 Joypad XBOX 360
Feature1 Darbs ar 3,5 mm audio jack ar mikrofonu
Iezīme 12 Vadu gamepad Kursorsviru, XBOX 360

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti