Teleskopiskais Rokturis, Caurspīdīgs Pet Jumta Portatīvo Iebūvēts Siksna Kucēns Jumta Kaķis Lietusmētelis Pet Suņiem Pastaigas Lietainā Dienā

w25278

€10.41

-1.84

€12.25

-15 %

Jauns produkts

Produkta Apraksts:

Vienuma Tips:Suns Jumta Materiāls:PE,Nerūsējošais Tērauds Krāsa:Kā attēlu Motīvs:Durable Mērķauditorija:Suņi Kopējais Garums:73cm/28.74" Garums(ķēde):25cm/9.84" Diametrs(jumta):77cm/30.31"

Funkcijas:

1. Glabāt Sausā,: ļaujiet jūs varat iet savu suņu lietus, sniega, vai slapjdraņķa un uzturēt tās tīras un sausas, lai izvairītos no tā slims. 2. 2 In 1: iebūvētais siksna ir izturīgs un pietiekami ilgi, lai jūs varētu staigāt jūsu suņiem, bet var turēt suni sausa.Tas ir ekonomisks un praktisks.To var izmantot kā kopēju pavadas staigāt suņus, kad tas nav lietainā dienā. 3. Ērts: caurspīdīgs dizains ļauj jums novērot, ka suņi visu laiku. 4. Ērts: rīkoties saskaņā ar ergonomika ir gluda, un uz āķa var jūs turiet to viegli. 5. Uzstādīšana: tas ir ļoti viegli uzstādīt jumta klp un ir ērti atvērt un aizvērt.

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 1-3 cm starpība, jo manuāla mērīšana un 3-5 g starpība starp dažādas krāsas. 2. Sakarā ar ekrāna starpība, krāsa var nedaudz atšķirties no tā, ko jūs sagaida, lūdzu, ļaujiet tai.

Pakete Ietver:

1 x suņu jumta

Tagi: vidējo suņu lietus mētelis, hlbb kaklasiksna, suns jumta, nomierinoša dog gultas, chuva guarda, zaķis siksna, lietusmētelis suņu mazajiem, siksnas suņu siksnas, vīriešu mēteļu, durvju rokturis paslēpta

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti