30M 98 ft Cat5 Ethernet Tīkla Kabelis RJ45 Plāksteris Āra Ūdensizturīgs LAN Kabelis Vadi CCTV POE IP Kameras Sistēma

w25236

€13.88

Jauns produkts

modname=ckeditor

Ethernet Kabelis ātrgaitas RJ45 Tīkla LAN Vadu Maršrutētāju, Datoru Kabeļi

Specifikācijas:

Interfeisa tips: RJ-45 savienotājs

Izmantojot vide: iekštelpās

Pieteikums: maršrutētāju savienojumu

Līnijas diametrs: 5.3 mm

Materiāls: supravadītāja sakausējuma

Datu pārraides ātrums: 30M

Uzglabāšanas temperatūra: -40-75 grādiem pēc Celsija

Darbības temperatūra: -40-75 grādiem pēc Celsija

Stiepes izturība: 1000N

Spiedes izturība: 250P

Gadījumā iekārtas: datoru maršrutētāju, RJ-45 ports, tīkla iekārtas

Kabeļa garums: apm. 30m/98.4 ft

Piezīme:

Lūdzu atļaut 1-3 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas, attēlu nevar pierādīt faktisko krāsu preci.Paldies par jūsu sapratni.

Mēs nosūtīsim preces no 3 darba dienu laikā pēc maksājuma pārbaudīt ar www.grandtech.lv.

Pašlaik, gandrīz visi produktu mūsu veikalā, ir bezmaksas piegāde.Preces, kas zem 2KG tiek nosūtīti pa Pastu Ķīnas Aviopastu kā noklusējuma..Par DVR un drošības sistēmu, mēs atbalstām dažādus loģistikas ceļu uz dažādām valstīm.Lūdzu, pārbaudiet informāciju par produkta apraksta lapā.

Uzskaites Nr. tiks sniegtas 2 darba dienu laikā, pēc tam, kad krava.

Pircējs ir atbildīgs par Papildu COD maksas, PVN, Starpniecības Maksa, Ievedmuitas Nodoklis, vai muitas Nodevām un Nodokļiem.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Pircējs ir atbildīgs par termiņa Pagarināšanu Jomās Piemaksa, ja adrese ir tālvadības pulti.

Mēs cenšamies visu iespējamo, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz tas ir ļoti atkarīgs piegāde ar kurjeru un vietējām tradīcijām.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.

Garantijas laiks:

Visas preces mēs pārdodam, ir labs un kvalitatīvs, un saskaņā ar stingriem pārbaudes, pirms tie tiek izvesti.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma.

Mēs garantē šo produktu pret bojājumiem, meistarība un materiāli 3 gadus no to sākotnējā iegādes datuma.

Jebkuru vienību, kas pierāda, bojātu laikā garantijas validācijas periodā, tiks remontēta bez maksas daļas vai aizstāj.Lietotājs ir atbildīgs par visu pārvadājumu maksas, kas radušās, lai nosūtītu produkciju mūsu remontdarbnīcā.Garantija neattiecas uz jebkādiem nejaušiem, gadījuma vai izrietošiem zaudējumiem, kas rodas no izmantošanas.Jebkuras izmaksas, kas saistītas ar uzstādīšanas vai noņemšanas šis produkts ir komersants vai cita persona, vai jebkuras citas izmaksas, kas saistītas ar tās izmantošanu, ir atbildīgs lietotājs.Šī garantija attiecas uz sākotnējo pircēju par produkta tikai un nav nododams trešajām personām.

Atgriešanās:

Postenis varētu būt atpakaļ par kompensāciju vai nomaiņa 30 dienu laikā no dienas, kad jūs to saņem.Atpakaļ preces ir neizmantota, oriģinālajā iepakojumā un ietver visus piederumus.Sākotnējā kuģniecības izmaksas netiek atgriezta.

Pirms sūtīt atpakaļ atgriešanu, priekšmeti, lūdzu, sazinieties ar mums, lai kādu atgrieztu Preces Atļaujas (RMA).Visi produkti atpakaļ pārdevējam bez RMA tiks anulēts, un mēs tiks nosūtīti atpakaļ pircējam, pēc viņa/viņas rēķina.Klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

Atgriešanās izsekošanas skaits, kas būs noderīga, lai šo procesu.

Mūsu tehnoloģiju atbalstu, kas tiks galā ar remontēt izstrādājumus pēc saņemšanas jūsu atgriešanās sūtījumu.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par jebkuru produktu vai pakalpojumu jautājumiem

Lūdzu, Sazinieties ar mums pa www.grandtech.lv ziņu centra .Lūdzu, e-pastu mums, izmantojot jūsu bided postenis vai ar preču pozīcijas numurs Vai pasūtījuma numuru, lai mēs varētu reakcija, jums nekavējoties.

Mēs novērtējam jūsu biznesu ievērojami.Ja jums ir satisfacted ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums Pozitīvas atsauksmes un 5 Zvaigžņu vērtējumu.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu mūsu biznesu un kalpot jums labāk.

Ja jūs neesat apmierināts ar jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot www.grandtech.lv īsziņu centru, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mūsu klientu servisa un tehniskā atbalsta darīsim visu iespējamo, lai piedāvāt jums vispiemērotāko risinājumu.

Tagi: savienotājs rj45, kamera secur, 8 poe valde, sieviešu rj45 crimper, ūdensizturīgs vadu, kabeļu ip, interneta kabeli tiešsaistē, vadītājs tīkla kabelis, RJ45, koaksiālie ir rj45

Garums 30M 98 ft
Kabelis Ethernet Kabelis/ Net kabelis/Lan kabeli
Modeļa Numurs AHC-RJ5NC-30M2
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pieteikums IP Kameras / VRR Sistēma
Zīmola Nosaukums AHCVBIVN
krāsa Balts
Garantijas laiks 2 Gadi
Ūdensnecaurlaidīgs
Izcelsmes valsts Shenzhen,Ķīna

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti