Jaunu Cute Karikatūra Kaķis Kokvilnas Marle Pieaugušo Vannas Dvielis Liels Dvielis, Peldmētelis Kempings Sporta Pludmales Dvielis Bērniem, Mājas Tekstila Sega

w23658

€9.30

Jauns produkts

Produkts: Gudrs Kaķis Kokvilnas Marle Karikatūra Pieaugušo Vannas Dvielis Lielu Dvieli

Materiāli: 100% kokvilna

Izmērs: 70*140cm

Krāsa: Kā bildes

Svars: Aptuveni 320g/gab

Tips: Kokvilnas vannas dvielis

Kļūda: 1-2 cm

Iepakojums: Opp maisā

Maksājuma

Ja jums nav dhgate ac ount, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs arī pieņemt maksājumu ar Paypal, Bankas pārskaitījums, Moneygram, West Union u.c.veidos.

Sūtījumu

Mēs jums piegādes preces ietvaros 1-7 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Mēs kuģis to, lai jūsu atstājot adresi, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Ja jūs vēlaties mainīt savu adresi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Parasti, mēs jums piegādes preces ar China Post Air Mail vai Epacket , tas parasti aizņem apmēram 5-30 dienām, lai jūsu vietā, bet dažreiz iet uz dažu soļu var būt nepieciešams vairāk nekā 30 dienas, vai pat ilgāku laiku, lūdzu pacietīgi gaidīt, paldies par jūsu sapratni.

Atgriezties & Kompensācijas

Mēs nodrošinām 100% Garantija visus produktus mēs pārdot.Ja ir kāda problēma, par mūsu precēm, Lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu preces .Mēs organizēt jauno piegāde bezmaksas, lai jūs vai kompensācijas maksājumu, lai jūs.

Pasūtījuma & Nodoklis

Visu papildu muitas nodevām, muitas brokeru maksas, nodevas un nodokļus par imporation uz pircēja valstī tiks pircēja atbildība, pircēja vajadzībām atļauties šos maksas.

Par Atsauksmes

Ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm, patiesi ceru, ka jūs varat Sniegt Mums Piecas Zvaigznes un Pozitīvas Atsauksmes , tas ir ļoti svarīgi, lai mums.Jebkuru problēmu, jūs varat sazināties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznēm) atgriezenisko saiti, mēs atrisinātu problēmu, līdz esat apmierināts.

Baudīt pērkot preces no manu veikalu, ceru, ka mēs varam sadarboties ar otru, mans dārgais draugs!

Tagi: gulta sunim, vannas dvielis, n peldmēteļi, roku dvielis, luxary vannas dvielis, lepim, luksusa dizaineru pludmales tote soma, Gulta Sega, pludmales pleds, apaļš paklājs

krāsa Kā Foto
raksts Plain Krāsoti
Stils Žakarda
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Mašīna Mazgājami
Materiāls 100% Kokvilna
Technics Austs
Nosaukums Vannas Dvielis
NĒ. GY40
Forma Taisnstūra
Svars 0.32kg/pc approx
Modelis Tips Karikatūra
Kategorijas 100% Kokvilnas dvielis
Vienreizējās lietošanas No
Absorbcijas 20-25s
Izmērs 70*140cm for bath towel,
Daudzums 1 gabalus
Modeļa Numurs GY40
Citi Nosaukums vannas dvielis
Zīmola Nosaukums LYN&GY
Veids Cute Karikatūra Kaķis

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti