143pcs JAUNO GADU DIY Baloni Vainags Arka, Balts, Pelēks, Agate Melnā Metāla Sudraba Marmora Baby Duša, Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Dekori

w23588

€15.36

-17.33

€32.69

-53 %

Jauns produkts

143pcs DIY Baloni Vainags Arka, Balts, Pelēks, Agate Melnā Metāla Sudraba Marmora Baby Duša, Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Dekori globos, ballons, anniversaire, hēlija balloo

Materiāls: Latekss , Alumīnija filmu

Krāsa: Balta,melna,pelēka,sudraba

Izmērs : 5inch/10inch/15/collas/18inch

Apraksts:

Materiāls: latekss

Paketē ietilpst:

10inch Macaron Baltu Balonu 80pcs

18inch Macaron Baltu Balonu 2gab

10inch Macaron Pelēkā Balonu 30pcs

5inch Macaron Pelēkā Balonu 10pcs

15inch 4D skaida Balonu 3pcs

10inch Metāla skaida Balonu 10pcs

10inch Agate black balloon 8pcs

Bezmaksas, lai jūs:5m Balonu Aprites*1

dot līme*1(100gab)

Iepakojums satur tikai baloni un balonu aksesuāri Piezīme: Pēc tam, kad balonu pūš, krāsa kļūs vieglāks.Piemēram, tumša purpura krāsa būs gaiši violeta.Krāsas objektu var būt dažādi, jo uz ekrāna, un tur ir neliela atšķirība ar fizisko foto.Ja klientam ir bažas, pasūtījums tiks piesardzīgiem.

1) Nosūtīšanas ir absolūti visā pasaulē

2) Ja jūsu pasūtījums ir virs 2kg, mēs sniegs bezmaksas ekspress piegāde visā pasaulē EMS, DHL, UPS un Fedex.Tas prasīs apmēram 3-5 dienu laikā ierasties, jūsu vietā.

3) ja jūsu pasūtījums ir mazāks par 2kg, Ķīna Rada Gaisa Pasts, Singapre Pastu, HK post, Eiropas Gaisa Gabalu, Epecket tiks izmantots.tas prasīs apmēram 7-15 darba dienās ierasties, jūsu vietā.

4) Mums ir līgums ar kādu internatiional Express Cooporation, produkti tiek piegādāti 24 stundu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu.

5)Piezīme: lūdzu, sniedziet detalizētu un pareizo adresi, kas var sasniegt starptautiskie kurjera dalivery.zaudējumu risks tiks nodots, lai jūs, ja tas ir caoused ar mistaks piegādes adrese, ko jūs pēc aizpildīšanas piegādes informācija.

1.Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums un mūsu atsauksmes reitings atspoguļo šo gandarījumu.Tātad, ja jums ir jautājums.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

2. Ify jums ir kādas problēmas pēc saņemšanas jūsu preces.Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā.Tas ir mūsu prieks darīt vislabāk jums

3. Lūdzu, atstāt labu komentāru un 5 zvaigznes atsauksmes no mūsu veikala, ja jūs esat apmierināti ar savu kārtas.Pleaes nav mūs neatstāj negatīvu vai neitrālu atsauksmes pēc nejaušības principa!Paldies!!

Tagi: power bank 38000 mah, power bank 3000 sony, mikroviļņu grils rīks, power bank 220v 200a, dzelzs bļoda suņiem stāvēt, power bank 24.a 30000, mochino veikalā krekli, mehāniķis 3d x iphone, milton zirgu lekt

Modeļa Numurs Puse baloni
Veids event & grupa krājumi
reizi 5 Kāzas
Klasifikācijas Ballon
ballon izmēra 5inch/10inch/18inch/22inch
godu 4 Kāzu & Iesaistīšanos
krāsa Balts,melns,pelēks,sudraba
Reizi 3 Bērnu Diena
Reizi 2 Dzimšanas Dienas Svinības
Forma Stils KĀRTA
Skaits, Gab 143
Event & Puses Postenis Tips puse rotājumi
Godu Mātes Diena
Kuģi, No Ķīna
Godu 1 Puse
Iestatīt Tipu
Materiāls Lateksa

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti