360 Grādu Skaņas Elektriskā Zobu Suka Jaunu Jaunināšanas Paaudzes Zilā Gaisma Saprātīga Atmiņas Zobu Suku, Induktīvās Uzlādes U Tips

w23519

€15.45

-14.26

€29.71

-47 %

Jauns produkts

39854 Jaunas Ielidošanas Produkts Jaunu Jaunināšanas Paaudzes 360 Grādu Skaņas Elektriskā Zobu Suka Zobu Balināšanas Silikona Otu Induktīvās Uzlādes U Veida Ūdensizturīgu

-Augsta Efektivitāte un Ātri : silikona bikšturi ir pilnīgi ap zobus, un, kad jūs ieslēdziet slēdzi, šūpoles, zobu suka pa kreisi un pa labi, tas aizņem tikai 30 sekundes, lai pabeigtu 360 grādu pilna suka pārvietoties ātri un ērti.

-Drošu un Ērtu U veida zobu suka galvas dizains, izmantojot pārtikas klases silikona antibakteriālas mīksta materiāla , 360 grādiem, sazinieties smaganas un zobus.Katru reizi, kad jūs tīriet zobus, jūs varat dot savu muti ātri un ērti pieredzi.

- Mutil funkcija : Vienu taustiņu darbība 4 režīmi: A, Stingru režīmu, spēcīgu zobu suku; B, Vidējā režīmā, lai ērti zobu suku; C, Masāža režīmā smaganu masāžu; D, Balināšanas režīmā zobu balināšana.

-Saprātīga Atmiņa: Kad jūs to izmantot otro reizi, tas automātiski balināšanas zobu suka atcerēsies tīrīšanas režīmu, ko izmanto, pēdējā laikā, kas ir ļoti pārdomāti un ērti.

-Mutil Mērķis - Ne tikai jūs varat izmantot šo automātiskā suku, lai suka jūsu zobiem, jūs varat arī izmantot to, masāža, lai jūsu zobi un smaganas, un balināt.

Iepakojuma Saraksts

1 * Zobu Suka Galvas

1 * Korpuss

1 * Lādēšanas Bāze

1 * USB Kabelis

1 * Lietošanas Rokasgrāmata

Piezīme: Pastāv atšķirības starp es paaudzes un II paaudzes, lūdzu,

izvēle rūpīgi pirms pirkšanas!

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese www.grandtech.lv ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat.

2. Attiecībā uz dažām francijas pircējiem, kas nav baudīt perfektu pasta servisa sistēmu, lūdzu, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu sekošanas numuru, ja jūs nesaņemat paku, kas ilgu laiku.

3. Krievijas pircējiem, lūdzu, atstājiet mums savu pilns nosaukums angļu (galvenokārt ietver 3 vārdi), kas ir ļoti svarīgi.

1. Visi produkti ir standartizēts iepakojums, parasti mēs izmantojam plastmasas maisā, lai pack produktiem.tikai šādi,

2. Mēs rūpīgi pārbaudiet jūsu pasūtījumu un iepakojuma, lai pārliecinātos, ka viss ir labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas to ārā.

3. Iepakojumi var būt nedaudz bojāts laikā ilgu laiku ir transports, bet tas neietekmē ietekmi mūsu produktiem.

4. Ja jūs vēlaties produktiem, kas iepakoti perfekti (piemēram, dāvanas u.c.), lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs varam nosūtīt paku ar īpašu paketi, lai izvairītos no bojājumiem, bet jums ir jāmaksā daži papildu maksa.

Lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai samaksātu kravu vai papildu maksa.Paldies!

Mēs nosūtīt rīkojumu 2-5 darba dienu laikā, un tai gandrīz 7-40 dienās no Ķīnas, lai jūs.Kā jūs zināt, piegādes laiks ir atkarīgs no kuģošanas sabiedrība, gaisa līnijas, pielāgošanas un vietējā pasta nodaļā, lai mēs nespējam kontrolēt to precīzi.

Ja sūtījums nav ieradās norunātā laika, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs izsekot to un rīkoties ar to ar jums.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir diezgan noderīga, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādi ieteikumi, ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: 360 automātiskā suku, im elektriskā zobu suka, sonic boom, 1 farad kondensators, 360 suka, elektriskā zobu suka, galvas elektrisko zobu suku, 360 zobu suka, 360 grādi bērnu zobu suka, ezis sonic

Vecuma Grupa Pieaugušie
Biežums 5000-15000 reizes/min
Daudzums 1 Iepakojums
Materiāls ABS+ Silikona
Režīmi 4 Režīmi
Uzlāde Induktīvās Uzlādes
Veids Akustisko Viļņu
Modeļa Numurs 360 Grādu Automātiskā Elektriskā Zobu Suka
Preci 360 Grādu Saprātīga Elektriskā Zobu Suka
Uzlādes Laiks 90 Min
Zīmola Nosaukums yunchi
Funkcijas Zobu Higiēnu
Iezīme Ietaupīt Laiku,Ātri Bruhing Zobu
Izmērs 1 Brush Machine+ 1 Toothbrush Head
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Spriegums 110 V-220V
mazgājams ūdensdrošs ipx7

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti