Ģipša Vāze Dāvida Skulptūru Radošā Sveķu Imitācija Vadītājs Vāze, Ziedu Kompozīcijas, Piederumi Apollo Venus Mājas Apdare

w23196

€3.68

-1.57

€5.25

-29 %

Jauns produkts

Liels izmērs ir 30 CM augsta un tur ir 6 stili kopā.

Maza izmēra 17CM augsta, pavisam 7 modeļi

Materiāls: Sveķi

Krāsa: pure white

Rakstzīmju stili ir: Dāvids, Xiaowei, Ariadne, Venēra, Marseļa, Agripa, Britu meitene, Ganu zēns un Apollo.

Iezīmes: Tā ir ražots no sveķiem imitācija ģipša, ar cieta materiāla.Lai gan tas ir arī trausla, tas nav tik trausls, kā apmetums.

Amats: Vāze ziedu ieliktņus var izmantot, lai ievietotu mākslīgie ziedi vai augu sukulenti.Apakšā ir noslēgts un nav porainas.Ja jums ir nepieciešams, caurumi, jūs varat veikt caurumi ar roku.

Piesardzības pasākumi:

1. Šis produkts neiekļauj mākslīgie ziedi bildes.Mākslīgo ziedu attēli, kas tiek izmantoti tikai kā butaforijas, kas nepieciešams, lai fotografētu, nevis pārdošanai.

2. Sakarā ar ražošanas procesu, var būt nelieli caurumi uz produktu organismā, kas var izraisīt ūdens noplūde pēc tam, kad tiek piepildīts ar ūdeni.Reizēm produktam nav poraina, bet reizēm ir poras, kas jāizmanto, lai noturētu ūdeni.Aizpildītu poras ar līmi, vai nodot nelielu disku zem noķert ūdens.Tas ir pilnībā noslēgta un nav apieties ar sevi.Šī funkcija nav pierādījumu par trūkumiem return, paldies par jūsu sapratni.Tā kā šis produkts ir roku darbs, tur neizbēgami ir nelielas plaisas, bet tas neietekmē to lietošanas, lūdzu, nepērciet, ja jums prātā.

Tagi: stikla vāze, pipari kratītājs, mājas, muca vāze, artifici ziedu, Ķermeņa Vāze, dekori, vāze rotā mājas, vāze, ķīnas porcelāna

Izmērs S
Materiāls Keramikas & Porcelāna
Modeļa Numurs 578344191527
Funkcijas Galda Vāze
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Eiropa

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti