Vēdera Deja, Hip Šalle Jostas Bellydance Indijas Dejas Vizuļi Pušķi Spīd Vidukļa Ķēdes Vēdera Deju Praksi Jostas (Jostas Tikai)

w22925

€4.81

-3.35

€8.16

-41 %

Jauns produkts

1. Produkta informācija

Postenis ietver: tikai Jostas

Izmērs ziņas :

Garums: 180cm / 70.87 collas

Platums: 55cm / 21.65 collas

Piemērots vidukļa līniju: 60-88cm / 23.62-34.65 collas

Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies.

2. Produkta parādīt

3. Mūsu produkti

Mūsu izstrādājumi tiek ražoti no Savas Profesionālās Rūpnīcas.

Taisnība, fotogrāfijas, lai parādītu mūsu produktiem.

4. Ievedmuitas nodokļi

1)

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.

2)

Jums ir ieteicams, lai pārbaudītu šo ar savu muitas iestādē, lai uzzinātu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

3)

Pirms parakstīšanas paketi, lūdzu, pārbaudiet, lai pārliecinātos, ka produkts nav bojāts transportēšanas procesā, un vai produkts ir tas.Ja ne, lūdzu atsakās to parakstīt .Notika tā, ka kāds nozaga produktu no zemes gabala.Jums tiks uzskatīts saņem pareizo produktu, kamēr jūs parakstīt paku.

5. Kompensācija

1) Mēs varētu piedāvāt kompensācijas, un kompensāciju pieprasījuma ir pieejama tikai pieprasījumus, 14 dienu laikā pēc zemes gabalu saņemti &atgriežas objektu, kā pašā stāvoklī, kādā tie saņemti.

2) Mēs piedāvājam 100% kompensāciju, ja prece ir bojāta, pirms ierašanās, viss, kas jums jādara, ir sūtīt mums skaidru attēlu, lai norādītu, ka tas ir bojāts.Bojāts situācija ir pamanījuši 7 dienu laikā pēc piegādes.

6. Atsauksmes

Jūsu apmierinātību un atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums patīk mūsu produkti un pakalpojumi, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.Priecāsimies, ka ir ļoti daudz.Ja jūs neesat apmierināts, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms došanās uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai izstrādātu problēmas, cik ātri vien iespējams.

Tagi: vēdera jostas dejas, bērniem vēdera deju jostas, arābija bellydance, slavenā šalle, pelēks nato siksniņas, metāla bellydance jostas, bellydance hip šalle, vēdera deju zīda plīvurs, sejas piederumi, vēdera dejas, vienkārši, vēdera deja, hip šalle

Materiāls Spandex
Modeļa Numurs vēdera deju jostas
Deju Tips Vēdera Dejas
Dzimums SIEVIETES
Zīmola Nosaukums WOLIMAI

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti