Selens Smilga U-drukāti Gaismas Atstarotājs/Difuzoru Komplekts ar Statīvu Eyelighter par Fotogrāfiju, Video Studijas Kompozīciju

w22548

€71.44

-2.97

€74.41

-3 %

Jauns produkts

Funkcijas:

Īpaši izstrādāta skaistuma un portreta fotogrāfijā.

Izliektās Atstarotājs sniedz loka formas ļoti atstarojošs sudraba virsmu, kas nosveras līdz 74 grādi un atbilst dabisko izliekumu cilvēka acs.

Atšķirībā no triflectors, tās catchlight ir viengabala, bez unflattering nepilnības.tradicionālo plakano atstarotāji darīt labu darbu, kas sniedz piepeši aizpildīt gaismas saskaņā ar objekta seju, bet padarīt catchlights acīs", ka var mazāk, nekā dabiskās.

Attēloti izturīgs alumīnija rāmis un atstarojošs sudraba virsmu, bet spriedzi stieņi tiek izmantoti, lai pull tā nostieptā stāvoklī, palielinot gaismas jaudu.tas rada pārdomas un pievilcīgu catchlight profesionālo portretu, Tagad, portretu fotogrāfi var sasniegt atvāžamais apgaismojums ar vienu gaismas avotu.

Komplektā somiņa uzglabāšanai un ceļojumu par atvases atrašanās vietu.

Izmērs: 59" x 24"

Uzglabāšanas Izmērs: 27"

Pakete ietver:

1 x Rāmis

1 x 2 difuzoru audums

1 x somiņa

Tagi: auduma foto atstarotājs, fotogrāfija rīks, fl studio, meking softbox, difūzais audums, ne austi zaļā ekrāna fona, u veida magnēti, nerūsējošā tērauda tvertne, izdilis stick acu zīmulis, Godox

Zīmola Nosaukums Selens
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iepakojums

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti