Redouté Putekļainās Rozā un Krīklis Vintage Tropu Minimālisma Tapetes, Sienas

w21912

€5.68

Jauns produkts

Kāda izmēra ir mūsu tapetes?Fona paneļi tiek izgatavoti ar platumu 50cm(19.7").

Kādi materiāli ir mūsu fona iespiests?Austi vilnas (130gr/kv.m)

Vilnas materiāls, kas sastāv no celulozes un poliestera šķiedrām un atbilstošu sasaistes līdzekļi.Materiāls nesatur bīstamas vielas un ir bioloģiski.A vilnas tapetes nodrošina vairākas priekšrocības gala lietotājam: Plāksteri uz augšu smalka aukla plaisas vai izkaltusi-piemēram, virsmas plaisas Liesmu slāpējošiem saskaņā ar DIN 4102, B 1 Izmēru stabilitāte laikā arestu Var uzlikt uzreiz, bez mērcēšanas Ļauj līmēšana, sienu sagatavošana, kā līmēšana otrā pusē tapetes ir iespējams Viegli un ātri redecoration, jo tas var būt attīrīta off, kad sauss

Kā pieteikties mūsu tapetes?

1. SOLIS: Sagatavot sienas virsma sienas, jābūt pilnīgi līdzenas, tīras un sausas.Līmenis nelīdzenām virsmām, raupja, caurumi un nevienmērīgi plankumi.Jūsu sienas jābūt vienādas krāsas.Ja ne, jūs varat pamanīt atšķirības krāsu uz jūsu sienas, kad uzstādīta.Ja jūsu sienas ir vairākas krāsu, ieteicams krāsu vēlreiz.Veikt vertikālu līniju, ar svērteni kreisajā malā zonu, kuru vēlaties, lai segtu ar sienu.Ja jums ir plumb, var izteikt savu piesaistot smago objektu uz beigām virvi.Šī līnija ir ļoti svarīga, jo tā ir rokasgrāmata, lai sāktu izvietojot savu sienu.

2. SOLIS: Sagatavot tapetes tapetes paneļi tiek izgatavoti ar platumu 48.7 cm(19.2").Paneļi ir saņēmis drukātās nepārtraukti roll un numurētas lapas augšpusē.Sagriež neatkarīgu paneļu un apskates uz vietas, pēc skaitliskā secībā no kreisās uz labo.Pasākums ar metru augstumu jūsu sienas.Ja tas ir mazāks par photomural, jums ir samazināt to, lai fit pareizi.Darīt to, kamēr jums ir uz grīdas, bet atstāt rezervē collas, lai novērstu jebkuras atšķirības līmeni uz sienas.

3. SOLIS: Sagatavot līmi var nopirkt līmi no jūsu lielveikals, apstipriniet tas ir neausts fona attēlu izmantošanu.Sagatavo līmi, sekojot norādījumiem par maisu līmi var iegādāties.Darīt to lēnām.Lai jūs iegūtu vienotu maisījums un bez burbuļiem.

4. SOLIS: Pievienojiet papīrs pie sienas, Piemēro līmi uz sienas vienmērīgi izmantojot suku vai ar krāsotāju rullīti.Sākt izplatīt no līnijas, kas atzīmēta kā rokasgrāmata, lai kristos.Nekopējiet visu sienu, darīt to tikai tādā jomā, kas attiecas uz pirmo paneli, kreisajā pusē, atstājot dažas collas ārpus tiesības.Piemēro pirmo panelis no sienas uz sienu, sākot augšpusē pa kreisi.Pārbaudiet, vai ir saskaņots ar guide.Preses pret papīra ar sausu rullīti vai sūkli, lai novērstu jebkādu gaisa burbuļi.Vieta šādu paneļi tādā pašā veidā skaitliskā secībā.Uz paneļiem nedrīkst būt uzmontētas uz otru, bet ir iestatīts uz edge.Notīrīt lieko līmi ar mitru sūkli.

SOLIS 5: Apdares Izmantojot lineālu un kuteri, noregulējiet malas un augšas un apakšas, sienas, ja nepieciešams.Ļaujiet sauss 24 stundām, jūs iegūsiet perfektu gala rezultātu.

Tagi: ziedu tapetes, sienas, lissa cosplay, džungļu sienas, 3d sienu gleznojumi, tapetes, sienas, kleita krīklis, rozā instrumentu komplekts sievietēm, flaneļa jaka, peoni tapetes roll, 3d sienas flīzes mežā

Stils Mūsdienu
Zīmola Nosaukums Pikseļu Un Siena
Iezīme Formaldehīds-bezmaksas
Funkcijas Skaņu Absorbējošu
Virsmas Apstrāde Papīra Tapetes
Maksas Vienības Usd/Roll
Izmantošana Sadzīves
raksts Džungļos
Veids Papīra Tapetes
Materiāls Koksnes šķiedras tapetes
Modeļa Numurs PW1579347323-2

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti