LED Lukturu Kustības Sensors Uzlādējams Lukturis Augsta Gaismas Lukturīti, ar Ūdensizturīgu Galvas Lampas Lāpu Āra Kempings

w21613

€4.78

-5.84

€10.62

-54 %

Jauns produkts

Apraksts:

Pilns komplekts apgaismojuma izvēli apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, jebkurā gadījumā, vai jūs strādājat ap māju, vai ārpus kempinga naktī, jūs varat paļauties uz mūsu multi-funkcionālo lukturis.

Funkcijas:

【 KUSTĪBAS SENSORS] aicina Izstrādāta ar kustības sensoru mehānismu, mūsu led lukturis, kas nodrošina unikālu intīmo un praktiskās funkcijas.Kad jūsu uzdevums prasa gan rokām, jūs uzvarēja ' t nepatikšanas ar atrast slēdzi.Tikai viļņu jūsu ieroči un mūsu lukturu būs atklāt jūsu kustības , tad ieslēdzas vai izslēdzas automātiski .

【 SUPER SPILGTI & ILGSTOŠU] aicina luktura rada gaismas staru, kas var sasniegt tikpat tālu, kā 492ft/150m, ar augstu veiktspēju 3W XPE & COB led spuldzes, tas lukturis viegli varētu iedegties visu telti, ceļu.

【 Uzlādējams] aicina Uzlādējams lukturis ar brīvroku & uzlādējams funkcijas.Brīvroku dizains, atbrīvo rokas un uzlādējams dizains palīdzēs jums ir uzticams, brīvroku led lukturu, lai atdzīvināt savu vidi, atstājot jūs brīvi strādāt, lasīt, un izpētīt, kad un kur vien vēlaties.

【 Atbalsta vairākus izmanto & komforts regulējams] aicina lukturim ir piemērots jums, vai kāpšana, kempings, iebruka, zvejas, vai citas avārijas naktī.Galvas joslā ir viegli pielāgot, lai atbilstu jums un aprīkots ar galvu biskvīta pamatni, kas nodrošina ērtāku valkā pieredzi.

【 Iedarbību ipx4 Ūdens Izturīgs & Ilgs kalpošanas laiks] aicina LED lukturis ir iedarbību ipx4 ūdensizturīgs, kas var sniegt to ar ūdens izturīgs.LED spuldzes ir tik ilgs kalpošanas laiks, ka jums vajadzētu nekad nav nepieciešams tos mainīt.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Uzlādējams Lukturis

Materiāls: ABS

Max Galvas apkārtmērs: 21.26 collu/ 54cm

Gaismas:2 Led

Režīms: 2

Jauda: 3w

Barošanas avots: uzlādējams litija akumulators

Baterijas: 1200ma

Braukšanas laiks-aptuveni 4-9 stundas

Svars: apmēram 80 °

Uzlādes režīms: USB uzlāde

Ūdensizturīgs : iedarbību ipx4

Gaismas Attālums: 492ft / 150m

Paketi, Ieskaitot:

1 X Priekšējo Lukturu

1 X USB Kabelis

Tagi: galvas led lukturi, cob lukturis, klp led, 2000lm led lukturis, rechargable litwod lukturis, āra lampas led motion, 12 led lukturis, frontālās led usb, lukturis xm t6, cree lukturis

Sertifikācija CCC
Zīmola Nosaukums kohree
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti