Jauns Liels Izskatās Šīfera Paliktņi ar Kvadrātveida Šīfera Paliktņi ( Komplekts 8, Square - Black), lai Kauss Siltuma Aizsardzība

w21415

€13.89

-3.48

€17.37

-20 %

Jauns produkts

kvadrātveida paliktņi ir patiešām smags un izskatās super klasē.daži no malas ir nedaudz raupja, ko papildina lieliski izskatās.Šīfera ar četriem velvet atdalāmu aizsargā skaitītāji un galda plāksnes, galda virsmas no traipiem.

AIZSARGĀTU & ROTĀ - Tās sakrīt ar diezgan daudz ik virsmas, ko vien var iedomāties.Izskatās forši, vienkārši sēžot, kad netiek izmantota.Lielisks dekoratīvs risinājums, lai aizsargātu jūsu galda virsmu virsmu un pasargā jūsu galda bez ūdens-gredzenu zīmēm.

VIEGLI TĪRĪT - Viegli uzturēt un tīrīt ar vienkāršu mitru drānu, nav stick uz glāzes/krūzes ar kondensāciju.Neaizmirstiet, lai noslaucīt kalniņi sausa pēc lietošanas.

UNIKĀLO ZĪMI - Izstrādāts dabas šīferis.Šo unikālo paliktņi var pat raksta ar krītu, lai noteiktu specialitāti dzērienus vai personalizēt par ballītes viesiem!

izmērs: 10*10*0.5 CM

Viegli salvetes tīra ar mitru lupatiņu, nav stick uz glāzes/krūzes ar kondensāciju.

Četras polsterējums kājām

Tas ir 4 polsterējums kājām, pievilcīgs veids, kā aizsargāt jūsu galda virsmu no skrāpējumiem, karstumu, aukstumu, vai šķidrumi.

Ideāli piemērota jebkuram gadījumam

Tās ir izturīgas, stilīgs, un dzīvoklis, uzstādot jebkuru krāsu no tumši galdi.Liels rezidentiem dāvanu, lielisks papildinājums jūsu virtuvē, ēdamistabā vai dzīvojamā istabā.

Izveidot savu unikālo zīmi

Var uzrakstīt savu vārdu uz tā un jums nav nepieciešams atcerēties, kura ir jūsējā!Vai krīts viņus līdz ar jūsu viesu vārdus, un pēc tam izdzēsiet un atkārtojiet jūsu nākamā grupa.

Krāsa: Melna

Materiāls: dabīgā bluestone

Ietver: 8* paliktņi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: kaste unicorn, plate sadaļā, spogulis reņu, vakariņas plate set, plāksne nerūsējošā tērauda, zelta plāksne, kas apkalpo komplekts, kuba planšetdatoru, flīžu, black plate, panda krūze karote

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Forma Kvadrātveida
raksts Sloksnes
Materiāls dabas bluestone
Izmērs 10*10*0.5 CM
krāsa melns
Ietver 8* paliktņi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti