Vakuuma Terapija Mašīna Krūts Palielināt Palielināt Veidošanā Masāža Mašīna, ķermeņa kopšanas Komplekti 2020. gadam KARSTĀ PĀRDOŠANAS Veidošana Skaistumkopšanas Ierīces

w21175

€60.14

-25.77

€85.91

-29 %

Jauns produkts

Funkcijas:

1. Vakuuma sūkni var absorbēt tauku daļiņu un šķidrumu, un pēc tam lai viņi ieiet krūts audu un šūnu, atstāt krūts vairāk attīstīta.

2. izplūdes gāzu toksīnu un attīra limfātisko sistēmu, uzlabot ādas poras, jauna veidot ādu, uzlabo mikro cirkulāciju, uzlabo kolagēna elastību, lifts, acs muskuļu, pretoties Rieva, aktivizējiet ādu, mazina acu maisā un dubultā žoklis, novērš grumbu un telangiectasia, un ārstēt sub-veselību.

3. Stimulē hipofīzes, lai produkts hormonu, uzlabot muskuļu audu elastīgumu un šķiedrvielu, atsākt krūts ādas elastību un maigumu, lifts un attīstīt krūšu, uzlabot krūšu formu, atstāt uzlabot sūkāt knupi, stabilizētu ārstēšanas efektu.

4. Paātrina taukskābju pārveidošanās, droši un efektīvi novērstu pārmērīgu tauku, samazināt svaru, slim up organismā, novērš pārmērīgu tauku uz vēdera, uzlabot kāju formu, sabiedrība ādas, tas var piemērot skrubis, norādiet sitamie terapija, limfas detoksikācija, ārstēt celulītu, uzlabot sēžamvieta realizēt perfektu ķermeņa kontūras.

Specifikācijas:

Krāsa: Balta

Tips: ASV, ES, ĀS, UK

Izmērs: 370*370*330mm

Nominālais spriegums: 100V-240V

Nominālā frekvence: 50Hz-60Hz

Darba jauda: 110W

Paketē Iekļauts:

1 Komplekts x Vakuuma Terapija Mašīna

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļauj 1-3cm novirze.Paldies!

Tagi: indiba, mašīna de masāža, magic krūts massager, elektroterapija mašīna, dzelksnis paplašināšanās sūknis, paklājs gumijas masāža, krūts enlarg machin, cryolipolysis triecienviļņa terapija, sievietes terapijas mašīna, lielas krūtis paplašināšanās

Izmērs 370*370*330mm
Pieteikums Krūts
Sertifikācija EEIA
Veids ASV, ES, ĀS, UK
Nominālo Spriegumu 100V-240V
Nominālā frekvence 50HZ-60HZ
krāsa Balts
Preces nosaukums Negatīvo Spiedienu Krūtīs Aprūpe
Paketē Iekļauts 1 Komplekts x Vakuuma Terapija Mašīna
Darba Jauda 110w
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Standarta Spriegums 220V
Kontaktdakšas Tips ES Plug
Zīmola Nosaukums U-Kiss

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti