Faroot Varavīksnes Apakšveļa Zeķes Uzglabāšanas Organizators ar Vākiem, Salokāma Skapja Atvilktnē Dalītāju 30 Šūnas, Veļa Kokvilnas Uzglabāšanas Kaste

w21163

€3.26

-0.82

€4.08

-20 %

Jauns produkts

Zeķes Uzglabāšanas Organizators ar vāku : Ar Vāku, varat uzglabāt jūsu priekšmetus tīra, attiecas uz visiem vietas mājā-guļamistabā, veļas mazgātava, garderobe, atvilktnes vai zem gultas, nepievelk putekļus, un ūdensnecaurlaidīgs, var arī aizsargāt jūsu vienumus no kodes, mitrumu, pelējumu un putekļu, saglabāt jūsu mājās, labi organizēta.telpas taupīšanas jūsu kabineta.

Augstas kvalitātes Izturīgs Materiāls: Izgatavots no Kokvilnas&Veļa,PP valdes apakšā,Ērts un praktisks,Nav dīvaini smarža,Mazgājams,izturīgs un elpojošs,daudz spēcīgāka, nekā neausta auduma un kartona.

Ideāls Zeķes Uzglabāšanas Organizators izmērs: 16.9"L x 5.1"H x 11.4"W. Ar 30 sadalīta uzglabāšanas nodalījumiem, pietiekami, lai kārtīgi veikalu un klasificēt jūsu zeķes, apakšveļa, šalles, zeķbikses,kaklasaites un citus piederumus.Atsevišķiem nodalījumiem saglabātu lietas glīti, kārtīgi un vietā, ļaujot jums ātri atrast tieši to, kas jums nepieciešams.

Ietaupiet Vietu: organizators Kaste ir viegli saliekams glabāšanai.Var salocīt plakani, lai taupītu vietu, kad to neizmanto.Vienkārši noņemiet sānu atbalstu un PP valdes ,skapis organizators var iecilā viegls, kompakts izmērs.Ar salokāma konstrukcija ļauj arī organizators ir viegli transportējams.

Laipni lūgti Mūsu Veikalā!Specifikācija:

Postenis Izmērs: 34cm*32cm*10cm/13.39"*12.60"*3.94"(aptuveni)

Materiāls: Bambusa ogli, neaustu drānu,

Krāsa: pelēka

Iepakojuma Saturs:

1 X Bambusa Kokogļu Uzglabāšanas Kaste ( 30 Šūnas )

Funkcijas:

1: Durable

2: Labas Kvalitātes, elegants jauki soma, soma, ērta,

3: Var salocīt, ja neizmanto

4: Labi absorbē enerģiju par mitrumu un smaržu

5: Viegli atrast to, ko jūs vēlaties un ietaupīt jūsu laiku.

6: Labākais lodziņu, lai uzglabāšanas jūsu apakšveļa, zeķes, apakšbikses, utt.

Tagi: liels uzglabāšanas kastes vāku, box atvilktne, vienreizējās lietošanas plastmasas mērci tases un vāku, kursē uzglabāšanas kastes, gadījumā, medicīnas masku, wardrob, ika uzglabāšana, atvilktnes sadalītāji organizators, atvilktnēm skapis organizators, folijas uzglabāšanas organizators

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti