Antikvariāts, Automātiskie Pulksteņi Skelets Mehānisko Pulksteņu Vīriešiem Bronzas Steampunk Retro Ādas Analoga Rokas Pulksteņi Vīriešu Vintage Pulksteni

w20967

€15.04

-8.1

€23.14

-35 %

Jauns produkts

Antikvariāts, Automātiskie Pulksteņi Skelets Mehānisko Pulksteņu Vīriešiem Bronzas Steampunk Retro Ādas Analoga Rokas Pulksteņi Vīriešu Vintage Pulksteni

Apraksts: - Augstas kvalitātes ādas band dod jums jaunu klasisko definīciju. - Nerūsējošā Tērauda lietā, padara skatīties izturīgāks. - 3ATM Ikdienas ūdens pretestība (ne dušā un peldēšana). - Krāsu, iespējams, nav parādīts, jo tieši tāpat kā reālajā dzīvē, jo atšķirības starp datoru monitoriem un nacked acu krāsu atšķirība.Specifikācija (Aptuveni): - Diametrs: 4.2 cm - Biezums: 1.0 cm - Garums skatīties grupa: 24.0 cm - saites platums: 2,2 cm - Kustība: Automātiskā Mehāniskā Skatīties grupa: Augstas kvalitātes ādas Pakete ietver: - 1 x Oriģinālu Automātiskās skatīties Atgādinājums: - Lūdzu, mizu visas filmas off pirms valkāšanas. - Lūdzu, ņemiet skatīties prom no magnēts, lai izvairīties no sargiem, pārtraukt darbu. - Lūdzu, noslēdzot skatīties pirms katras lietošanas.

Lietošanas pamācība 1, pirmo reizi lietojot skatīties, lūdzu, pagrieziet pogu pulksteņrādītāja virzienā 20-25 reizes, pēc tam sakrata, skatīties, skatīties sākas.Lūdzu, nav pagrieziet pogu pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienā vērpjot, vai pavasarī bojāts.

* Likt skatīties uz horizontālās valsts un šūpoles skatīties uz pāris minūtes, pirms jūs valkā to.

* Automātiskā mehāniskā skatīties pieprasa, lai lietotājs valkāt ikdienā, darīt ar pienācīgu summu pārvietošanās iespēju bārs, lai saglabātu darbojas.

2 Regulas laiks, velciet pogu uz otro pārnesumu, un pēc tam pagrieziet pulksteņa rādītāja virzienā, lai noregulētu noteiktā laika, un Nospiediet pogu, un pēc tam atpakaļ savā vietā.

3 Vienmēr valkāt skatīties, vai Katru rītu un Vakaru uz soļa pulksteņrādītāja virzienā pogu 20-25 reizes, lai nodrošinātu nepārtrauktu dinamiku, hronogrāfus, rokas pulksteņi.

4 Tur ir saprātīgs ceļošanas laikā mehāniskās kļūdas diapazons, jums ir nepieciešams vairāk nekā vienu dienu vai likvidācijas kustību, Tas ir normāli, kļūt lēns, ja lietotājs ir mazāk darbību par to.ja augstas precizitātes prasībām par laika pircējs, lūdzu, esiet uzmanīgi, lai nopirktu.

Tagi: skatīties automātiskais mehānisms, shenhua skelets skatīties, ary pulksteņi, vīrieši skelets skatīties, seiko watch, daytona skatīties, omega reprodukcija noskatīties, vīriešiem skatīties, kabatas steampunk skatīties, tiesnesis rokas pulksteņi

relojes hombre 2018 Vīriešu Pulksteņi Top Luksusa Zīmolu
Dzimums VĪRIEŠI
Biznesa Skatīties uhren herren luxusmarke automatik
Dial Logu Materiāla Veids Stikla
Gadījumā Biezums 13mm
Gadījumā, Ja Materiāls SAKAUSĒJUMA
Bronzas Vintage stilā skatīties vīrieši,relogio masculino erkek kol saati
Gadījumā, Ja Forma KĀRTA
Skelets Mehāniskās Skatīties
Modeļa Numurs shenhua
Kastes & Gadījumos Materiāls Papīrs
Dial Diametrs 42mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Mehāniskās Rokas Pulksteņi
Relogio Masculino Klasisks Luksusa Elegants Biznesa Uzvalks
Ūdens Izturība Dziļums 30m 3ATM Ūdens Izturīgs Ūdensdrošs
Stils Antikvariāts
Band Materiālu Veids Ādas
Iezīme Ūdens Izturīgs
Vīriešu Rokas Pulksteņi skatīties vīriešu 2018. gadam piliens kuģniecība
Zīmola Nosaukums shenhua
Joslas Garums 20cm
Kustība Elektromehāniskie Rokas Vēja Automātiskā Self-Vēja
Skavu Veids Sprādzes
Joslas Platums 22mm

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti