Dimanta Urbis 20-76 Mūra Urbšanas Betona Perforator Core Caurumu Urbt Ūdens Slapjš Marmora Granīta Sienas Urbšanas Instrumenti,

w20951

€17.69

-18.41

€36.10

-50 %

Jauns produkts

Dimanta kodols mazliet ir, ko izmanto būvniecībā uzstādīt cauruļvadu, gaisa kondicionēšanas iekārta, elektrības, apkures, gāzes vadu, urbt sienas, Un izmantojiet šosejas, lidostu skrejceļus, tiltu un tuneļu projektēšana urbšana, arī var urbšanas Akmens vai keramikas nemetāliskiem materiāliem.

Par produktu: Jums, ko jūs maksājat par.mēs centīsimies nodrošināt vairāk augstas kvalitātes preces pircējam.Visiem izstrādājumiem ir reāla apraksts mūsu veikalā, lūdzu, skatiet produkta aprakstu uzmanīgi.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu.Lūdzu, atstājiet ziņu ar mums.

Par samaksu: Atbalsts kredītkartes(RMB, un Dolārs),WebMoney(VM),TT,West Union , Qiwi maku, Boleto(Brazīlija), SOFORT Banku , Alipay , utt.

Par sūtījumu: Mēs nosūtīsim lai 3 dienu laikā, kad mēs saņemt jūsu maksājumu. (Izņemot brīvdienas), PASAULES KUĢOŠANAS. (Izņemot dažas Īpašas valstīs un APO/FPO) PAKALPOJUMS, TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās, tranzīta laiki var atšķirties, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Klientu apkalpošanas:, saņemot sūtījumu.Ja pastāv kvalitātes problēmas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs palīdzēsim jums atrisināt to.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.Lūdzu, sniedziet mums labas atsauksmes.Tas ir mūsu lielākais pamudinājums.

Tagi: nc malšanas mašīna, h nomirst, folijas nagu urbi, vienkārši keramikas rata, urbja turētājs, dewalt rīks, bāzes drill bits, 12mm caurumu redzēju, urbšanas mini, bit set

stāvoklis Jauns
Daudzums 1pc
Modeļa Numurs DC-2076
Izmantošana Mūra Urbšanas
Materiāls Dimants
Korpusa Materiāls Sakausējuma Tērauda
Urbšanas materiāls Dimants
Garums 365mm
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Savienotājs vītnes diametrs 22mm
Veids Dimanta urbis
Zīmola Nosaukums 9USEMACHINE

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti