Mājas 700TVL Vadu Video Durvju Domofons Zvanu Tālrunis Paneļa Krāsu Āra Fotokamera ar Nakts Redzamības Ūdensnecaurlaidīgs divvirzienu Audio

w20805

€17.97

-3.17

€21.14

-14 %

Jauns produkts

700TVL Vadu Video Durvju Āra Kamera ar Nakts Redzamības

Produkta Ieviest

TIKAI āra vienības, bez iekštelpu monitora!Āra vienības, tikai tad var strādāt ar šādu iekštelpu monitoru, kas ir 5 vadu vai 4 vadu pieslēgumu veidu!Šī ir āra bloks, vadu video durvju intercom sistēma.Mēs izmantojam 0.3 Mega Pikseļi, ar night vision, kura ir divu veidu var izvēlēties, krāsu attēlu (White LED aizpildošā gaisma) vai melnā un baltā attēlu (Is gaismas).Nodrošina, lai kontrolētu elektrisko slēdzeni, divvirzienu audio, IP54 ūdensizturīgs, utt.Ļoti piemērots mājas drošības sistēmu.

1. Kabeļi standartiem.

Izmantot starptautiskos 2-vadu (vai 4 vadu) struktūra, dizains, āra tikai kamera var strādāt ar šādu iekštelpu monitoru, kas ir 5 vadu vai 4 vadu savienojuma veidu.Max attālums starp iekštelpu uzraudzīt un āra vienība ir aptuveni 100 metri.Dažādu attālumu, izmanto dažāda diametra kabeli.Lūdzu, pārbaudiet sekojošo formu izvēlēties atbilstošu kabeli.

2. INFRASARKANO Nakts redzamību.

Āra kameras būvēt 5 LED gaismas.Izmantojot šo funkciju, jūs varat redzēt ārpus vienalga, diena vai nakts.Saglabāt jūsu mājās daudz drošāku.

3. Atbalsts, Divu ceļu audio funkciju.

Kad apmeklētājs gredzens bell displejs, tiks aktivizēts, un parāda attēlu, kas ir ārpus.Nospiediet atbildes pogu, pēc tam var runāt ārpus, nospiediet atbildēšanas pogu vēlreiz, lai to izslēgtu.

4. IP54 Ūdensizturīgs un putekļus necaurlaidīgs.

Āra fotokamera ir aprīkota ar ūdensnecaurlaidīgs segums, lai novērstu lietus un putekļiem, var izmantot ārpus pat ļoti slikti laika apstākļi.Ūdensizturīgs līmenis ir IP54, bet ne IP68.

5. Var strādāt ar DC12V elektriskā atslēga.

Atvērt durvis ar atbloķēšanas pogu, iekštelpu monitoru.Strādājot ar elektrisko slēdzeni, lai jūsu mājās, vairāk drošības. (Gan iekštelpas uzrauga un slēdzenes nav tostarp paketi, ja jūs to vēlaties, lūdzu, sazinieties ar mums.)

6. Elektroinstalācijas diagramma jūsu atsaucoties tikai.

Tas ir 2-vadu vai 4 vadu sistēmu, izmanto 4-core kabelis āra bloka un iekštelpu monitoru, bet izmantot 5-core kabeli, lai izveidotu savienojumu telpās uzrauga un otrajā iekštelpu monitoru. (Lūdzu, atzīmēja: iekštelpu monitoru, elektriskās bloķēšanas un elektroapgādes kas liecina, zem attēla ir, kas nav iekļauti komplektā.)

8. Uzstādīšana.

Augstums 145cm~160cm (attālums starp fotokameru un grīdas) Pārliecinieties, vai kameras objektīva nav vērsta tieši pret sauli, vai pie atstarojošās virsmas.

Daudzi veidi, lai jūs varētu izvēlēties!!!

Modelis: XSL-L

Nakts Vīzija: Infrasarkano Gaismu, redzams pēc 5 Metriem Kamera: 30W Izšķirtspēja: 700TVL Skata Leņķis: 85 līdz 92° Barošanas avots: Saņemt enerģiju no monitora JAUDA: Gaidīšanas režīmā: ≤0W Darba: ≤2W Darba Temperatūra:-30℃- 60℃ Nakts Vīzija: IR LED, Super pretgaismas kompensācija Elektroinstalācija: 2 vai 4 PIN līniju RVV Uzstādīšana: pie Sienas Aprīkots ar ūdensizturīgu segumu.Ūdensnecaurlaidīgs Līmenis: IP54 Materiāls: plastmasa Izmērs: 130*30*90mm(L/W/H)

Modelis: XSL-M4

Nakts Vīzija: Infrasarkano Gaismu, redzams pēc 5 Metriem Kamera: 30W Izšķirtspēja: 700TVL Skata Leņķis: 85 līdz 92° Barošanas avots: Saņemt enerģiju no monitora JAUDA: Gaidīšanas režīmā: ≤0W Darba: ≤2W Darba Temperatūra:-30℃- 60℃ Nakts Vīzija: IR LED, Super pretgaismas kompensācija Elektroinstalācija: 2 vai 4 PIN līniju RVV Uzstādīšana: pie Sienas Aprīkots ar ūdensizturīgu segumu.Ūdensnecaurlaidīgs Līmenis: IP54 Materiāls: Alumīnija sakausējuma Izmērs: 125*27*50mm(L/W/H)

Modelis: XSL-L+

Nakts Vīzija: Infrasarkano Gaismu, redzams pēc 5 Metriem Kamera: 30W Izšķirtspēja: 700TVL Skata Leņķis: 85 līdz 92° Barošanas avots: Saņemt enerģiju no monitora JAUDA: Gaidīšanas režīmā: ≤0W Darba: ≤2W Darba Temperatūra:-30℃- 60℃ Nakts Vīzija: IR LED, Super pretgaismas kompensācija Elektroinstalācija: 2 vai 4 PIN līniju RVV Uzstādīšana: pie Sienas Aprīkots ar ūdensizturīgu segumu.Ūdensnecaurlaidīgs Līmenis: IP54 Materiāls: plastmasa Izmērs: 130*30*90mm(L/W/H) Krāsa: melns, balts (nav obligāts)

Ļoti Svarīgi!!!

Āra vienības, tikai tad var strādāt ar šādu iekštelpu monitoru, kas ir 5 vadu vai 4 vadu savienojuma veidu.Jūsu zināšanai, iekštelpu monitori parādīts attēlā zemāk ir saderīgi ar šiem āra vienību.Ja jums jau ir iekštelpu monitoru, lūdzu, pārbaudiet, vai tā būs saderīga ar mūsu āra vienības, vai ne.Ja jūs nevarat pārliecināts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms pasūtīšanas.

Atsauksmes

Mēs esam apņēmušies, lai jūsu apmierinātību.Jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigžņu reitings būs ļoti appreciated.Paldies!Ja jūs neesat apmierināts ar jebkādiem līdzekļiem, lūdzu, dod mums iespēju piedāvāt jums vispiemērotāko risinājumu.

Mūsu Pakalpojumi

Piegāde

1, Mēs kuģis no pasūtījuma ietvaros 2-5 dienu laikā (izņemot brīvdienas), kad jūsu maksājums ir apstiprināts. 2, Mēs nosūtīt pakas visā pasaulē, DHL, EMS, Fedex, TNT, E-packet,Ķīna post, www.grandtech.lv Standard Shipping, utt.Jums var būt sekošanas informāciju, izvēloties jebkuru no šiem piegādes metodi.

Tagi: bando oboja instrumenti, tunya video durvju zvans, durvju tālruni, lieta sony xperia ar 5, Intercom, bell durvju intercom, oem ip intercom, video doorbel, durvju zvans video tuya, remates āra

Atbildot Režīmā Brīvroku
Tehnoloģija Digitālā
Skata Leņķis 85 līdz 92°
Savienojuma Metode Ar vadu
Zona Ieejas NAV
Izmērs 185*97*35mm
Rezolūcija 700TVL
Ūdensnecaurlaidīgs līmenis IP54
IP Kameras Saskarne No
Piekļuves Kontrole NAV
Uzstādīšana Sienas Montāža
Kamera 30w
Displeja Izmērs 7
Veids Ieejas Mašīna
Skatīšanās Leņķis (°) 90
Materiāls Plastmasas
Kameras Sensora tips CMOS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sensora Izmērs(Collas) 1/3
Ūdensizturīgs
Savienojuma Veids Ar vadu
Jauda 220V
Displejs Ekrāna Tips krāsa
Samrt Home Saskarne No
Zīmola Nosaukums OBO ROKĀS
Durvju zvans
Modeļa Numurs XSL-M4/ L/ L+

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti