5L/8L Auto Portatīvo Rokas Ūdens Tvertnes Uzglabāšanas PC Āra Self-Braukšanas Ceļojums Jaucējkrāns Kempinga Laukums Barelu Uzglabāšanas Kausu

w20144

€10.91

-1.35

€12.26

-11 %

Jauns produkts

5L/8L Auto Portatīvo Rokas Ūdens Tvertnes Uzglabāšanas PC Āra Self-Braukšanas Ceļojums Jaucējkrāns Kempinga Laukums Barelu Uzglabāšanas Kausu

Aizzīmju Punktiem: 1、Izgatavots no pārtikas kategorijas PC materiāla, tas ir netoksisks, bez garšas, spaini var pārstrādāt, siltuma, triecienizturība, deformācijas un stingrība.Galvenokārt brīvā dabā vai ģimenes dzeramais ūdens, tāpēc, ka ikviens var dzert svaigu, veselīgu ūdeni no sākuma līdz beigām.

2、Roktura konstrukcija, viegli pārvadāt un ielej ūdeni, krāna slēdzis dizains, vāks ir pilnībā pārveidoti un papildināti, pielāgot visas strukturālās izturība, ar vairākiem augstas kvalitātes silikona blīvēšanas gumijas gredzens, noslēgšanas sniegums ir ievērojami uzlabojusies.

3、Tas ir piemērots izbraukuma vai stāv auto.To var izmantot, mazgājot rokas un dzeramā ūdens.Tas ir viegli pārvadāt un spēcīgs.Tas ir labs partneris, āra ceļojumu.

4、kausu ir gaiša, telpas taupīšanas, viegli pārnēsājams, izturīgs un piemērots self-vadītāja un ārpus-mājas, kempings.Tas ir ļoti piemērots āra self-braukšanas dzeramā ūdens!Tajā pašā laikā, to var izmantot arī skolas, viesnīcas, dzelzceļa stacijas, birojos, mājās un citās vietās, it īpaši āra izbraucieni, būvlaukumos, pagaidu pasākumiem!

5、materiāls ir biezs un stingrs, ergonomisks, ērti turēt, ērti dzīvot ar unikālu rotācijas jaucējkrāns, dizains, brīvi regulējams ūdens izejas, viegli izmantot. 10CM liela diametra pudeli mutē, puses var pagarināt uz apakšā barelu tīrīt, ilgtermiņa lietošanai, ūdens kvalitāte ir garantēta.

Parametrs:

Nosaukums: Automašīnas portatīvās atmiņas kausu

Materiāls: PC materiāliem (pārtikas klases materiāli QS sertifikācija)

Krāsa: caurspīdīga zila

Apjoms (Aptuveni):

5L (piepildīts ar ūdeni sver par 5 kg)

8L (piepildīts ar ūdeni sver par 8 kg)

Izmērs (Aptuveni):

5L: 24*12.5*22 cm

8 L : 25*18*22 cm

Stobra diametrs: 10cm

Piemērojamo numurs: 5L: 1-2 cilvēki, 8L: 2-3 cilvēkiem

Iepakojums saraksts:

Plastmasas ūdens uzglabāšanas spainis, *1

Tagi: plastmasas maisā, 5in, auto karavāna, kaste bagāžnieka automašīnas, 30ml pudelīte, 5l var, 50ml stikla burciņa ar korķa, 5l muciņa, plūsmas kontroles adapteris, plastmasas tvertne 5l, tūristu uzglabāšana

Veids Bagāžnieka Kaste / Soma
Materiāla Tips Plastmasas
Dropshipping Atbalsts
Zīmola Nosaukums cacoonlisteo
Posteņa Nosaukums uzglabāšanas tvertnes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti