Off-Par Sarkanu Vāku Avārijas Stop Pogu Slēdzis 16A Power-Off (izslēgts)/Undervoltage Aizsardzību Elektromagnētisko Palaišanas Slēdzis, vairumtirdzniecība

w20136

€9.72

-2.13

€11.85

-17 %

Jauns produkts

Piemērojamo aprīkojums:Elektriskie darbarīki, darbgaldu, Galda redzēju 100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes.Produkta nosaukums: Elektromagnētiskā Spiediet pogu slēdzis Modelis: KJD17BD-16-3 Nominālais Spriegums:AC250V Strāva:16A Nominālā Strāva: 18A(AC-1) 15A(AC-3) Spoles Spriegums: 220-240V Nominālā Frekvence: 50/60Hz Pin Numurs: 4Pin Grāds Aizsardzība: IP55 Darbības Ciklu skaits: 5E4 Apkārtējās vides temperatūra: T85/55 Šis slēdzis ir šāda funkcija, kas iegūti no power-off un zem sprieguma aizsardzība: 1. Dubultā Kolonna cut off 2. Bremžu funkcija ar vienu pole cut off 3. Šīs divas versijas var būt kopā ar pārslodzes aizsardzību slēdzi, lai panāktu sprieguma un pārslodzes aizsardzība Plaši izmanto darbgaldi, liela mēroga elektroinstrumenti, dārza tehnika, virs, kas pieder pie drošības slēdzis, ierīci nedrīkst ieslēgt, kad izslēgta, negaidīti ir nepieciešams, lai nospiediet zaļo pogu sākt kļūs par.krāsa:Krāsu Foto Materiāls:PA66 izmērs:117*bija 68,6 mm Iepakojuma Saturs: 1 * spiedpogu slēdzi Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.grandtech.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.grandtech.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: longwei barošanas, Bīdiet slēdzi, parādās stop poga, acril slēdzis vāciņu, ac dc 24 v, 6a, koko augsnes, knx, vadības slēdzis aizsardzībai, flash tetovējums 10, kjd17

Sertifikācija CE
Izejas Jauda 51 - 100W
Izejas Frekvence 50 līdz 60 hz
Izejas Strāva Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produkcijas Veids Viena
Grādu Aizsardzību IP55
Modeļa Numurs Spiedpogu Slēdzi
Piliens kuģniecība Atbalsts

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti