Sleepwear Sieviešu Zeķes Bodysuit Sexy Pavada Babydoll Melnā Fishnet Apakšveļa Sleepwear Zeķu Atvērt Kājstarpes Zīda Zeķes

w19748

€3.25

-0.48

€3.73

-12 %

Jauns produkts

100% Brand New

Materiāls: poliesteris, neilons

Krāsa:Melna

Gadījumos: Gadījuma

Izmērs: Viens izmērs

Iepakojuma Saturs: 1set bodysuit

Piezīme:

1.Mūsu izmērs ir Āzijas Izmērs, 1-2 izmēriem mazākas nekā euro izmēra, lūdzu, izvēlieties savu izmēru pēc lieluma diagrammu.

2.Pateicoties roku mērījumu, tur ir izmēru kļūdas par 1-3cm.Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras.

1.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasta adrese ir pareiza!

2 .Ja jūs vēlaties būt vairāk ātri, lūdzu, Sazinieties ar Mani, lai EMS(7-15days)vai DHL(3-7days).

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nevarat saņemt preci pa laiku.

1. Mūsu darba laiks: 8:30 AM - 17:30 PM.Normāli ,mēs atbildēsim jums laikā!

2.Bet mēs nevarējām atbildēt, lai jūs laikā, brīvdienās no mūsu valsts, lūdzu, pievērsiet lielu pacietību.Tomēr mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildi 24 stundām!

Mēs uzskatām, ka klientiem, kā mūsu draugi.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.jūsu atbalsts ir ļoti svarīgs, Lūdzu, atstājiet mums ★★★★★ atsauksmes.

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu, Sazinieties ar Mani, pirms jūs atstāt mani negatīvo atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, lai jūs apmierina.(mēs zinām, negatīvi var tikt galā nekas!)

Tagi: cietā dobi sexy apakšveļa, vīriešu apakšveļa komplekti, apakšveļa ar caurumu, caurums apakšveļā, fishnet komplekts, galter veļas komplekts, sexy lingerie melns brassiere, izmērs, sieviešu apakšveļas komplekti, krūšturis un biksīšu caurspīdīga, n apakšveļas komplekti

Dzimums SIEVIETES
Apdare Caurums
Materiāls Poliestera Maisījumiem
Apakšveļas Tips Kopa
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Speciālā Izmantošana Eksotiskie Apģērbi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti