Augstākās kvalitātes FPPB-6020 3TS krāsu cietā ķermenī, kļavu fretboard 4 stīgas, P elektrisko basu, Bezmaksas piegāde

w19521

€293.38

Jauns produkts

Apraksts:

Šo skaisto Ģitāra ir 100% roku darbs, Mūsu profesionālie dizaineri ir padarīt elektriskās ģitāras 30 gadus.Tāpēc Mēs esam pārliecināti, ka mūsu mūzikas instrumentu ir precīzi signāls, pievilcīgas skaņas, vienmērīgu darbību un graciozs izskatu.katram ģitāru tiks pārbaudīta un pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, tāpēc mēs piedāvājam ģitāras, labu kvalitāti, bet ar zemu cenu, tie ir vērts naudu jūs maksājat.

Mēs varam piedāvāt pielāgot logo jūsu produktiem.Ja ģitāra, kas jums nepieciešams ir, kas nav uzskaitīti mūsu veikalā justies brīvi, lai nosūtītu mums foto konkurētspējīgas cenas piedāvājumu.

PAR MUMS:

FANTASTY PRO ĢITĀRA, mūsu rūpnīcas ir specializējies padarot elektrisko ģitāru par 30 gadiem.Mums ir profesionāls dizaineris, radot prasmes un aprīkojumu.Mums ir specializējies ražošanas visu veidu elektriskās ģitāras, basģitāras un to piederumi since1989. Tās tiek eksportētas uz ASV, Kanādas, ES, Austrālijā un citās valstīs un teritorijās.Mēs varam arī sniegt OEM pakalpojumu, saskaņā ar jūsu prasībām, vai paraugi.Un mums ir pilna pieredze par to!!!Mēs silti un sirsnīgi sveicu visu klientu, lai veidotu sadarbību uzņēmējdarbībā.Ja jūs interesē kādi no mūsu sērija, vienkārši sazināties ar mums.

jums ir sapnis, mēs varam padarīt to piepildīsies !

Piegāde:

Parasti mēs kuģis savu pasūtījumu 7 darba dienu laikā pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.Tas parasti aizņem 2_3 darba dienu laikā, lai piegāde Ķīnā.Dažādās valstīs ir dažādas laiks efektivitāti, izmantojot dažādas piegādes metodi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums drošs veids, piegāde.Bet dažreiz starptautisko ļoti atkarīga no vietējās muitas un pasta pakalpojumu.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.

Lūdzu, ņemiet vērā: Impost nodokļus, nodevas un maksas nav iekļautas postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Mēs iesakām, ka jūs atstāt ziņu ļaut mums zināt, deklarēto vērtību, ja jums vietu pasūtījumu.

Par Atsauksmes

Tas šķiet tik vienkārši: tikai padarīt jūsu klienti laimīgs!Vienkārši, Bet Ne Viegli, patiesībā tas aizņem daudz smaga darba, lai tā notiktu - bet ne visi ir gatavi veikt šos centienus, Kā pārdevējs, mēs novērtējam jūsu pozitīvas atsauksmes.Jūsu labas atsauksmes ir motivācija, lai piespiestu mūs doties uz priekšu.Mēs smagi strādājam, par to, ka vienmēr.Mēs tikai ceram, ka, lai sniegtu jums ne tikai labs ģitāru, bet arī labu garastāvokli un sajūtas.

Bet tur ir daudz lietas, ka mēs nevaram pilnībā kontrolēt, kā ražošana, transports utt, Mēs izmantojām katru brīdi mūsu laiks šajā garlaicīgs un monotons darbs.Tas ir neizbēgami, lai nekļūdītos mūsu darbs.Ja mūsu nolaidība izraisa jums neērtības, lūdzu, saprast un sazinies ar mums un mēs centīsimies mūsu labāko, lai pienācīgi palīdzēt jums ar to tikt galā.

Mēs esam ļoti laimīgs, lai saņemtu savu labvēlību un atbalstu.

Iespējams, pasaulē ir piepildīta ar maigumu un Labestību !

Tagi: hofner dziļo basu, bass, kickass bass tilta 4 string, augstas kvalitātes elektriskās ģitāras, bass electr, 4 string, kreiso roku ģitāru les, gibson paul elektrisko ģitāru, akustiskās bass ģitāra, electr ģitāra

Zīmola Nosaukums tangwood
Modeļa Numurs FPPB-6020

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti