Jauns
Gaorui Jaunas Ielidošanas Adīšanas Sieviešu Rokassomu, Modes PU Ādas Aust Plecu Somas Sieviete, Maza Gadījuma Pārrobežu Ķermeņa Soma Retro Totes

Gaorui Jaunas Ielidošanas Adīšanas Sieviešu Rokassomu, Modes PU Ādas Aust Plecu Somas Sieviete, Maza Gadījuma Pārrobežu Ķermeņa Soma Retro Totes

w19508

€20.42

Jauns produkts

Motīvs:

Stāvoklis: Gaorui

Krāsa : Melna ,Sarkana ,Balta

Matetial : PU Āda

Garums :24 cm

Augstums :21 cm

Bieza :10 cm

Komplektā ietilpst:

1 x Soma

Pircēja Paziņojums, Ja jums ir nepieciešams, īpaši krāsu (jāapraksta vienuma sarakstā), un citiem īpaši prasība.lūdzu, pierakstiet savu prasību, ņemiet vērā, mēs cenšamies, lai apmierinātu jūsu prasības, ja tā ir noliktavā, ja jūs didn ' t darīt to, man nav atbildīgs par neatbilstošu preci nosūtīts uz jums.

Ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, apmeklējiet manu veikalu, un ievadiet vairumtirdzniecības katalogā vai nosūtīt ar objekta nosaukumu un daudzumu, kas jums nepieciešams, tad mēs quote jums par labāko cenu.

Objektu atrašanās vietas ir Ķīna, un mēs krusta valdes kuģniecības Lūdzu, ņemiet vērā, ka starptautiskās kuģniecības parasti ir ilgāka, ka iekšzemes, kā tas ir, pamatojoties uz nosūtīšanas pakalpojumu sniedzēju un muitas.Visi vienumi tiks nosūtīti parasti 48 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas, izņemot juridisko brīvdienu.

Pastmarkas Mēs nosūtīsim produktu caur China Post un sniegt izteikt šādi:

1. Reģistrēts pasta sūtījums, lai lielākā daļa valstu): Normāli ierašanās galamērķī 18-29 dienas.

2. Express (DHL/EMS utt): Normāli ierašanās galamērķī 3-8 Darba dienu laikā.

Sekot, kā tiek lēsts laiks tabula pa reģistrēto

Ja vienums ir zaudējis transportēšanas laikā ar ierakstītu pasta sūtījumu, lūdzu, ļauj, lai pieprasītu ar post office.

Kuģniecības izmaksas segs pārkraušanas izmaksas, iepakojuma nodevas, un preču piegādes izmaksas.Preces tiks nosūtītas www.grandtech.lv apstiprināja adreses, tikai, tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, vai adrese ir pareiza.

Mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās, vai nodokļa.Iemesls ir tas, tāpēc, ka piegādes laiks ir ļoti atkarīgs un sniegto pasta Pakalpojumu (izņemot brīvdienas un svētku dienas) pēc manas pieredzes.Pasūtījuma turpmāko valsts ir stingri, tātad kuģniecības laiks, lai šo valsti dažreiz var būt ilgāks nekā cita galvenā valsts: Itālija, Vācija, Francija, Spānija u.c., ja jums bija no šīs valsts, pls, esiet pacietīgi.Pls paziņojums: šī nedomāju, ka tur nav nekādu problēmu noteikti custom citā galvenais valsts.

Pircēju Informācija: Mēs cenšamies visu iespējamo, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir atkarīga piegādes uzņēmuma un vietējās muitas/nodokļiem, gan par mūsu valsti.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Paldies par jūsu sapratni.

Pircējs ir atbildīgs par visu nodokļu un muitas tarifi jūsu valstī.Lūdzu, pārbaudiet ar savu pielāgoto pirms piedāvājumu.

Politikas Kompensācijas un Garantijas

Ja šīs preces bojājumu vai darbības traucējumu, ko izraisīja piegādes normālos izmantošanas.Jums tiks piedāvāts atgriezties.

Ja esat saņēmis nepareizu preci, jums tiks piedāvāts atgriezties.

Pateicoties īpatnība digitālo produktu dažkārt pircējs var domāt, ka viņš saņēma bojāts (patiesībā tas var būt labs ),bet ne iestāde var apstiprināt to, vai nē, intuitionist pierādījumus to atbalsta, pircējs būs vēl piedāvāt, lai atgrieztos.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka: visas bojātas preces jānogādā pēc 2 mēneša laikā no dienas, kad iegādājies apmaiņu vai kompensāciju.Pircējam ir atgriešanās priekšmetus, lai mūsu Ķīnu birojs pēc viņa/viņas paša izmaksas post-lapā.

Lai pretendētu uz BEZMAKSAS apmaiņu vai kompensāciju produktam jābūt:

mēs saņēmām atpakaļ postenī, "kā jaunu" stāvoklī; un pabeigt ar palīgierīcēm (ja iespējams, oriģinālo kasti un iepakojumu).

Šo solījumu, neietver defektiem, ko izraisījusi negadījumu, ļaunprātīgu izmantošanu, un citiem ne-normālas lietošanas.

Mēs piedāvājam 60 dienas valūtas maiņas pakalpojumu garantija no iegādes datuma, ja priekšmets ir bojāts.

ATSAUKSMES

Ja jums ir jebkādas problēmas ar rezultātiem, darījuma vai produkta, lūdzu, neatbildiet ar negatīvu atgriezenisko saiti, pirms sazināties ar mums.Mēs esam ļoti lepni par mūsu klientu attiecības un atsauksmju vērtējums un centīsimies atrisināt visas problēmas.

Mēs iesakām pircējs, sazinieties ar mums ar, kas var ietvert iepriekšējās sarunas, ja pircējs ir jautājums par objektu, lai mēs varētu zināt, kas notiks, konkrēti un atrisināt ātri.

Citi dokumenti (Var būt noderīga)

Tagi: soma ādas tote, bolsos mujer, 2020 soma sievietēm, ādas aušanas modeļiem, pleca soma, soma ķermeņa pāri, ul pārrobežu ķermeņa, mujeres bolsos, 2020 soma sievietēm, ur somas

Dzimums SIEVIETES
Interjers Mobilo Telefonu Kabatā
Stils Modes
Forma Atloks
Godu Universāls
Ārpuse NAV
Cietība MĪKSTS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Somas Tips Messenger Somas
Galvenais Materiāls PU
Oderes Materiāls Poliestera
Vienuma Tips Somas
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Skaits Rokturi/Siksnas Viena
Modelis Tips Cietie
Apdare Krustām Šķērsām
Zīmola Nosaukums Gaorui

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti