Jauns
PU'Aimetis Factory direct infrasarkano novērošanas kameru objektīvs 4,3 mm vītni M12 CCTV lens

PU'Aimetis Factory direct infrasarkano novērošanas kameru objektīvs 4,3 mm vītni M12 CCTV lens

w193282

€6.86

Jauns produkts

wy-plugin-sākums

Karstā Prece

$10.8

$15.8

$46.3

$15.8

$17.16

$15.93

$19.63

$36.9

wy-plugin-gala

PU'Aimetis Factory direct infrasarkano novērošanas kameru objektīvs 4,3 mm vītni M12 CCTV lens Mūsu kompānija jau pastāv princips ticamību, pamatojoties, klientiem augstākā, un kvalitāte garantēta, lai nodrošinātu vislabākos pakalpojumus, lai jūs, izmantojot mūsu viss iespējamais!Mēs apsolām: pašu jums kvalitāti mūsu cenas ir optimāls, pašu cenu mūsu kvalitāte ir visvairāk garantiju!Rūpnīcas tiešā pārdošana-preces tiek noteikti naudas vērtību!

PIEZĪME: Ja jums ir nepieciešams pievienot IS (IR650, IS: 850, IR940) piezīmes, piezīmes būs noklusējuma, nav jāpalielina IS.

Garantijas laiks:

1. Visas preces mēs pārdodam, ir labs un kvalitatīvs, un saskaņā ar stingriem pārbaudes, pirms tie tiek nosūtīti.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma.

2. Mēs apsolām, kvalitātes garantija vienu gadu, un mēs salabosim tās bez maksas.Atgriešanās kuģniecības būtu jāmaksā klientam.

3. Jūsu apmierinātība ir mūsu izstrādājumiem ir garantija.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jūs varat atgriezt preces apmaiņu, bet, lūdzu, sazināties ar mums pirms atgriešana.Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

4. Visu atpakaļ krājumi ir labā stāvoklī.Tiem jābūt saskaņā ar resalable stāvoklī.Atsauksmes: klientu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu, lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar precēm un pakalpojumiem.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs sūtīt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu pieredzi.

Paldies par jūsu iepirkšanās

Tagi: skrūve m12, jaka paisley, bodysuit pleds, skrūve m12, h.264 pro ieraksti, h.264 vrr, putekļu bezvadu, m14 skrūvi, kameras objektīvs m12, m16 skrūves

Modeļa Numurs 4.3 mm
Zīmola Nosaukums PU'Aimetis
Fokusa Garums 4.5 mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objektīva Tips rokasgrāmata

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti