Moderns Vīriešu Fedoras Klasiskā džentlmeņu Džeza Klp GEMVIE Radošo Sakausējuma Scorpion Platām Malām, Vilna, Mīksta Cepure, Regulējams Filca Cepure

w192992

€23.40

-5.86

€29.26

-20 %

Jauns produkts

Produktu Moderns Vīriešu Fedoras Klasiskā džentlmeņu Džeza Klp GEMVIE Radošo Sakausējuma Scorpion Platām Malām, 100%Vilna, Mīksta Cepure, Regulējams Filca Cepuru Svars 138 g Izmērs

Cepure Apkārtmērs : 57 cm, Cepure Malām : 7.5 cm, Cepuri Dziļi : 12 cm-Materiāls 100% Vilna, Krāsa Kā attēlā.sakarā ar dažādiem displeja un dažādu produktu partijām, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, paldies par jūsu sapratni.Sezonas Pavasara/Rudens/Ziemas Līdzeklis 1.Materiāls ir augstas kvalitātes,un tā ir elpojošs un ērts. 2.Izsmalcinātu meistarība, izturīgs. 3.Piemērots Pavasara,Rudens un Ziemas. 4.Stilīga un daudzpusīga, tā ir piemērota saskaņojot dažādu gadījumā.

1.Sagatavošanas laiks: mums ir 2-3 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu, jo mūsu daudzo pasūtījumu ikdienas.

2.Lūdzu, apstipriniet savu risinātu, pirms veikt pasūtījumu, kad objekts tika izvesti mēs nevaram mainīt adresi.

Paziņojums : ja pasūtījuma summa mazāka par $5, mēs nosūtīt to pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus, kas nevar izsekot uz galamērķa valsti.

Ja pasūtījuma summa vairāk nekā $5, būs bezmaksas piegāde ar ePacket(tikai ASV) vai Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu.

Ja jūs vēlaties, lai kuģis ar ePacket(tikai ASV) vai Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu, lai tālāk $5, piegādes maksa ir apmēram $1.8 katram pasūtījumam.Jūs varat pievienot kuģniecības maksa par mūsu veikalu, lai jūsu diagrammas un vieta jūsu pasūtījumu kopā.

1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums un visiem pircējiem.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai mūs atstāt pozitīvas atsauksmes(5 zvaigznes), ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu.

2.Ja kādas problēmas, lai jūsu pasūtījumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes)atsauksmes .Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Paldies!

1.Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā par piegādi.

2.Lūdzu, uzņemt skaidras fotogrāfijas defekts, tad sūtiet tos mums, lai mēs varētu to pārbaudīt.

3.Mēs segtu regulāras kuģniecības izmaksas, ja objekts ir apzīmēts ar mums, ar defektu vai ne, kā reklamē.Vai mēs varam tikai piedāvāt kompensāciju par jums.

4.Mēs arī pieņemt apmaiņu vai atgriešanu, ja neesat apmierināts ar preci, bet atgriešanās kuģniecības maksa ir jāmaksā ar sevi.

1.Ja jums jebkuru jautājumu par objektu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.

2.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu.

3.Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, bet jūs joprojām nevar saņemt preci, lūdzu sazināties ar mums un mēs palīdzēsim jums, lai paplašinātu aizsardzību laiks postenis.

4.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu jums, cik ātri vien iespējams.Lūdzu, ļaujiet mazliet kavēšanās dēļ jet lag vai brīvdienas.Paldies !

Tagi: cūkgaļas pie cepures vīriešu, dzemdību blūzes un topi grūtniecēm, fedora cepuri sievietēm, džeza sieviete, kulons scorpion, gemvie sieviete, fedora, sieviešu cepure, beisbola cepure vīriešiem, filca cepure

Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Svars 138 g
Materiāls 100% vilna
Galvas Apkārtmērs 57 cm
Vienuma Tips Fedoras
krāsa melns
Veids Fedoras Cepure/Džeza Cepure/Top Cepure
Modelis Tips Tīrtoņa Krāsu
Stils Elegants/Vintage/Fashion
cepuri dziļi 12 cm
Godu Āra/Travel/Puse,
Modeļa Numurs 80FMZ889
Sezona pavasara/rudens/ziemas
Dzimums VĪRIEŠI
Cepuri malām 7,5 cm
Zīmola Nosaukums gemvie

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti