Agenuine agresīvu augstas kvalitātes oglekļa šķiedras auto sacīkšu priekšējā spārna, lai Suzuki Swift

w192676

€326.88

Jauns produkts

1. Mēs centīsimies, lai samazinātu rēķinu, vērtību deklarācija, lai izvairītos no savu nodokļu.Bet b uyer ir atbildīga par vietējās Muitas nodokļi, ja tādi ir.Mēs TIKAI maksas, cena UN piegādes izmaksas, bez jebkādām papildu maksām vai nodokļiem. 2. Ja jums ir jautājumi par muitas nodokļu, lūdzu, sazinieties ar vietējo muitas iestādē, pirms jūs cenu.Lūdzu, neveiciet kārtībā, ja to nevar pieņemt. 3. Ja jūsu postenis tika atdots sakarā ar muitas jautājumiem, mēs varam tikai kompensāciju par PRECI PUSES, tāpēc, lūdzu izsekot savu sūtījumu pastāvīgi, vienu reizi saņemt muitas jautājumu, lūdzu, sazinieties ar viņiem, lai izvairītos no atgriešanās, vai mēs varam tikai kompensācijas postenis daļa, kad atgriezās. 4. Mums ir grili, ķermeņa komplekti, spoilers spārni, sānu svārki, priekšējo lūpu, interjers, un tā tālāk.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams kaut kas mūsu klāstu.

Agenuine agresīvu augstas kvalitātes oglekļa šķiedras auto sacīkšu priekšējā spārna, lai Suzuki Swift

FRP gruntējums, stikla Šķiedras ar pelēku vai melnu gruntējuma krāsu Oglekļa šķiedras, 3K nekustamā oglekļa šķiedras materiāla

par Suzuki Swift 2005-2013

Uzstādīšana

Aizstāt oriģinālās rezerves daļas ar skrūvēm.Profesionāla uzstādīšana ir jābūt, stikla līme ir arī noderīga.

--Ja jums ir jautājumi par mūsu produktiem, pirms vai pēc uzvaras izsolē, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas atbalsta komanda bu noklikšķinot uz "Uzdot jautājumu" sadaļā "Pārdevējs info" sadaļā augšējā labajā stūrī.

--Mūsu birojs atvērts no pirmdienas līdz piektdienai.Mēs cieši brīvdienās un visiem galvenajiem brīvdienas.

--Jūsu e-pasts ir garantēta, lai atbildi 24 stundu laikā.E-pasts nosūtīts uz asv, brīvdienās un svētku dienās būs jāatbild uz nākamo darba dienu.

--Lūdzu, ņemiet vērā, ka visu e-pastu tiks nosūtīti uz e-pasta adresi, jums ir ebay.Mēs rekomendējam pārbaudīt gan savu Iesūtni un Junk Mail Box incase ziņas tiek uzskatīti par Spamiem.

- Ja jums ir jebkādas problēmas ar jūsu pirkšanu,pārvadāšanu,returm/maiņas,vai jebkuru citu,lūdzu e-pastu, un ļaujiet mums atrisināt šo problēmu, pirms atstājot mūs negatīvas atsauksmes.Mūsu klientu apkalpošanas atbalsta komanda, kas ir šeit, lai nodrošinātu, ka jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks: 15~60 Dienām

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: mudguard suzuki swift, turbo stūre, velosipēds fender, viss par lada vesta, suzuki vitara, vitara, ventilācijas suzuki alto, gadījumā, fender mustang, suzuki swift ac grils, Swift

Objekta Garumu 135cm
Objektu Platums 15cm
Modeļa Nosaukums AG-VWGO6107
Materiāls Oglekļa Šķiedras
Apstrādes tehnika Vakuuma sūknēšanas process
Grili der VW golf MK6 gti R
Uzņēmējdarbības Veids Factory Direct
Postenis Svars 2kg
Īpašas Pazīmes Apdare
Zīmola Nosaukums AGeniune
Iepakojums standarta kartona
stāvoklis Jauns
Postenis Diametrs 2inch
Modeļa Gads 2009. - 2012. gadam
Materiāla Tips Nekustamā oglekļa šķiedras
Postenis Augstums 5cm
Stils AGenuine
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001
Vienuma Tips Dubļusargi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dizains un veikt speciāli izstrādājumi saskaņā ar klientu vajadzībām
Fitnesa testēts un lielisku
Kvalitāte UV aizsargātas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti