GW7085 40rpm DC 12V 600N*cm Zemu ātrumu, Augstu Griezes momentu Gliemežpārvada Reduktoru Elektromotoru sētnieka Ritošā slēdža durvis

w191970

€59.00

-3.11

€62.11

-5 %

Jauns produkts

******************************Šī produkta apraksts sākums************************ ****

40rpm GW7085 Tiesības Skrūves izejas Vārpstas, DC 12V 600N*cm 6A 40W Zema ātruma Ultra Augsta Griezes momenta Gliemežpārvada Reduktoru Elektromotoru, Garantija 100% augstas kvalitātes, Par sētnieka, Grils, Grila motors, Ritošā vārtu atvēršana

Ja jums ir nepieciešams add encoder par šī motora, lūdzu, sazinieties ar mums, tas maksās vairāk $15. DIY Dzinējs, Ritošā vārtu atvēršana, Durvju un Logu atvēršanu BBQ Mehāniskais Grils mehāniskais Grils mehānisko sētnieka Sadzīves elektriskās ierīces mehānisko Mājas automatizācijas applicances Vistas/liellopu/aitu/Cūku Cepējs Rotisserie Iespļaut Mehānisko DIY dzinēju, Rūpniecības piemērošanu, māja pieteikumu, mājas automatizācijas

Dimensiju Zīmējumu

Šis tips ir miniatūra Tārps Rīku LĪDZSTRĀVAS Motors, kas var mainīt vārpstu griešanās virzienā, kamēr vadu pozitīvo un negatīvo tikt mainīts.

Tas arī ir papildus divas īpašības:

1 Ar self-locking), izejas vārpstas nevar rotācija, kad slēdzis izslēgts, ka ir self-locking.

2 Pārnesumkārbas izejas vārpstu un motora vārpsta ir pienācis būt taisnstūra, tas ir plaši izmantots dažādos pasākumos, kas prasa īpašas instalēt izmērs.

Pēc šīs pazīmes,

Tārps Pārnesumu Motors ir plaši izmanto logu un durvju atvēršanu un sadzīves elektroierīces, Automašīnas modeli, Laivu modeļu, Robota modeli, DIY dzinēju, Rūpniecības piemērošanu, māja pieteikumu, mājas automatizācijas , mini vinča un citos gadījumos.

Šis motors ir magnētiskās indukcijas instalēt magnētisko Hoare encoder, lai mērītu ātrumu, lai sasniegtu automatizācija.Parādīt, cik melns taisnstūris stāvokli, kā šāds attēls :

Applicantions 1: Velkot

Applicantions 2: BBQ/ Grils

Applicantions 3: Elektriskā Ritošā Vārtu Atvēršana

Jums var būt nepieciešams:

Detalizēti produkta bildi

Citiem līdzīgiem modeļiem kā tālāk, noklikšķiniet, lai apskatītu vairāk:

************************** Beigās šī produkta apraksts ************************

DC Tārps Pārnesumu Motors Kataloga , noklikšķiniet, lai apskatītu vairāk:

Kā izvēlēties motoru.

Apstiprināt Spriegums, Griezes momenta, Struktūru, Darba likums.

Spriegums: DC/AC Sprieguma vērtību.

Struktūra: Labās puses Izeja, Tiešas Izejas, Ej un Atpakaļ, Rotācijas Darbu, Līnijas Darbu.

Darba Likums: Cik ilgi darba laikā.

Griezes moments: Pastāvīgi Strādā Griezes moments nedrīkst pārsniegt 75% no motora Nominālā Griezes momenta.Uzreiz Darba Griezes moments nedrīkst pārsniegt motora Nominālo Griezes momentu.

Mehānisko saskaņā iekraušanas, Novērtētu Pašreizējo nedrīkst pārsniegt motora Nominālo Strāvu.Ja nepieciešams, jūs varat instalēt Pārstrāvas Aizsardzības Ierīci.

Kāpēc nav motors darbojas?

Jūsu motors, ja ir zems ātruma motoru, īpaši zema ātruma motoru jāvēro uzmanīgi.Savienojumu, ja ir pareiza, un citas elektriskās daļas, ja tas ir labi.Visi produkti no mūsu veikala bija pārbaude pirms nosūtīšanas, un ar labāko paketi.Ja arī ir problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.

Uzstādīt un Ekspluatēt piezīmes:

Don ir t saglabāt vai darbojas augstas temperatūras vai mitru vidi, un novērstu gāzu vidē.

Uz motora vārpstas aksiālā virzienā, un radiālā virzienā, paturot stresa nedrīkst pārsniegt to spēju.

Kad instalēt rīku/zobrati/skriemeļi, uz dzenamās vārpstas, nav neparasts streiku.

Kad fix motors, skrūves garums nedrīkst būt pārāk garš, vai būs pārtraukums daļas iekšpusē motoru.

Par trokšņiem:

DC lielu ātrumu mehānisko radīs maz troksni, ja tas ļoti rūp, trokšņa, lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums.

Visi Dimensiju Zīmējumu noklusējuma Mērvienība ir "mm".

Mēs pieņemam maksājumu metodes sniedz www.grandtech.lv Darījuma.Pašlaik jūs varat norēķināties ar Visa, MasterCard vai ar Bankas Pārskaitījumu .Vairāk maksājuma iespējas tiks pievienotas tuvākajā laikā.

Darījuma ir droša, viegli lietot, un tas ir BEZMAKSAS.Nav nepieciešams, lai izveidotu darījumu kontu.Viss, kas jums ir nepieciešams, ir Alibaba.com Dalības.Darījuma ir bezmaksas pircēji, jūs don?t nepieciešams maksāt par Darījumu.

Arī mēs accpet Westernunion .

Mēs nosūtīsim vienumus 1 līdz 3 dienas pēc jūsu maksājuma saņemšanas.

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mums piegāde caur China Post Air Parcel/Pasta noklusējuma, kas parasti aizņem no 15 līdz 35days.Tas ir atkarīgs no galamērķiem, un sekas, ko gan muitas, svētku dienās, laika apstākļu nosacījumiem.

Ja jums ir nepieciešams, ātrāku piegādi, jūs varat izvēlēties, EMS/UPS/DHL/FEDEX/TNT, bet pircējam būtu jāmaksā express maksa.

Lūdzu, labi, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

Mēs darīsim visu, lai kalpotu mūsu klientiem labāko, kā mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem .Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Tagi: plastmasas tīrītājs, pārnesumu motors ar, garš tārps pārnesumu mehānisko, elektro velosipēds mehānisko, titan li, Pārnesumu Mehānisko, durvju mehānisko, 12v motoru, dc lielu ātrumu mehānisko, 220v ventilatora motoru

Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Izejas vārpsta Kreisās skrūves vārpstas jauda
Izejas Jauda 40 w
Izmērs 180x100x80mm/ 7.09x3.94x3.15inch
Aizsargātu Funkcija Drip-apliecinājums
Neto Svars 1,5 Kg
Komutācijas Suka
Spriegums(V) DC 12V
Vārpstas riteņa vai ķēdes 10x8x8 mm
Griezes moments 600 N*cm
Veids Pārnesumu Mehānisko
Izmantošana DIY, plaši izmanto mašīna
Būvniecība Pastāvīgo Magnētu
Sertifikācija ce
Iekraušanas Ātrums 35 apgr. / min.
Efektivitāte IE 2
Pastāvīga Strāva(A) 6
Pieteikums DIY dzinēju, Rūpniecības piemērošanu, māja pieteikumu, mājas automatizācijas
Tārps Metarial Varš(Cuprum)
skrūves vārpstas M8x10 mm
Modeļa Numurs GW7085R-40-S
Ķermeņa Metarial TĒRAUDA

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti