Huawei Mediapad T5 10 rūdīta stikla ekrāna Planšetdatoru Aizsargs

w190675

€4.81

-1.2

€6.01

-19 %

Jauns produkts

Rūdīta stikla ekrāna Aizsargs Tablet par Huawei Mediapad T5 10

IEPAKOJUMS:

1X Premium rūdīts stikls mobilo ekrāna Aizsargs.Aizsargāt savu Viedtālruni pret triecieniem un pilieniem.

Aizsardzības pasākumiem, kas nosūtīti, ir:

Ilgi 23.5 Cm

Platums: 15.6 Cm

Šo preci ir nosūtīta KRAFT burbulis aploksnē, pastiprināta ar kartona plāksni.Ietver 2 tīrīšanas salvetes ekrāna un iet savā veikalā kaste.

Tas ir ļoti svarīgi, ka Smarphone ekrāns ir pilnīgi tīras pirms uzstādīšanas rūdīta stikla aizsargs, citādi pulveris plankumi var atstāt starp rūdīta stikla aizsargs un ekrāna stikls.Lapas ir 100% pārredzama .Ārējo slāni stikls ir anti-scratch un ar anti-grease īpašības (pirkstu nospiedumu ir atzīmēti mazāk) .Maksimālu aizsardzību jūsu mobilo ekrānu.Izvairīties no izsišanas, jo samazinās, tas ir ērts, viegls un viegli vietā.Tie ir 0,33 mm biezs un 9H cietība.Pasūtījuma izgatavotu mobilo esat izvēlējies.Nav ievainots skārienekrāna funkcionalitāti Un tie neatstāj atkritumus, tāpēc tie ir viegli nomaināms: augstākās kvalitātes diapazonā, crista aizsargi .

Iegādājoties preci ar MUMS ietver, nebojāta uzņemšanas apdrošināšana: Ja prece nāk pie jums bojāti transporta mēs uzņemt kuģniecības jaunais postenis, lai papildinātu viens saņēma ar zaudējumiem.

Lai izmantotu šo pakalpojumu, kas saistīti ar pantu:

1 ) Ja iepakojuma atvēršanas objekts ir bojāts, bez bojājumiem, uzstādīšana ir atļauta, vai pēc tam, kad esat instalējis pants.

2) mums ir nepieciešams, lai pārbaudītu kaitējumu rakstu: jums būs nepieciešams, lai sazināties ar mums pa eBay ziņojumapmaiņas sistēmu un rakstiet mums, norādot problēmu un pievienot attēlu aizsargs, kurā kaitējumu ir appreciated.Kad apstiprināja nomaiņa produkts tiks nosūtīts.

Lūdzu, ņemiet vērā šādus brīdinājumus par šāda veida produkti:

Lielākā daļa rūdīts stikls aizsargi atstāt dažu milimetru atklāja mežmalās un tālrunis, lai veicinātu savu uzstādīšana.Tas ir atkarīgs no modeļa termināļa bet rodas galvenokārt termināļi, kas ir 2.5 D malu kristāla (noapaļotām malām, izliekti vai izliekta).Tiem protector ir par aptuveni milimetru no malas termināļa galos.Tas ir ļoti svarīgi, ka rūdīta stikla aizsargi ir kā šis, jo tie ir fiksēts un nav pielāgot tie nav hit, ka zonā, lai aizsargs nevar segt, un tas varētu pieaugt, veikt putekļi vai gaisa.

Protector var attiekties uz priekšējā kamera, neietekmējot attēla kvalitāti, bet jums nav jābūt segtu tuvuma sensori pareizu tālruņa darbību.

Fotogrāfijas var ne vienmēr sakrīt 100%, jo produkts joprojām.

Redzamie attēli var nedaudz atšķirties no gala produkta.Tāpēc, ka tā ir foto, un tas ne vienmēr ir perfekta, vai tāpēc, ka tas nedaudz maina formu aizsargs uzlabojumi ražotāja modeli vai lēmumu.

Tagi: lenovo ekrānā pieskarieties cilnei, leagoo t5c, stikla huawei mediapad t5, mediju pad t5, android planšetdatoru, sunglass sievietēm, kt rūdīts stikls, gadījumā, huawei mediapad t5, huawei mediapad t3 10 insultu, aizsargs ceļgala

Saderīgs Tālrunis Zīmols Huawei
Veids Priekšā Filmas
Zīmola Nosaukums Movilrey
Edge-to-edge Pārklājumu
Izmantošana mobilais tālrunis
Funkcijas anti glare

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti