Bezvadu Bluetooth Kursorsviru, Lai Pārslēgtos Pro NS-Switch Pro Gamepad Ar 6-Asi Rokturis Nintend Slēdzis Kontrolieris

w18853

€13.59

-5.55

€19.14

-28 %

Jauns produkts

Ievads rokturi:

1. Šis produkts ir jauns bezvadu spēļu kontrolieris, kas ir saderīgs ar Slēdzi. 2. Nav nepieciešams ielādēt jebkuru vadītāja, rokturis var tikt izmantots pēc savienošanas pārī ar uzņēmēju. 3. Tā pieņem Bluetooth-bezvadu sakaru, lai izveidotu savienojumu ar uzņēmēja, kura ir spēcīga pret traucējumiem spējas, bez kontroles un stabilu savienojumu signālu. 4. Ergonomisks dizains un gaismas roktura struktūra padara spēlētājs justies ērti, pat ja jūs spēlēt nepārtraukti, jums nav justies noguris. 5. Šis rokturis nodrošina žiroskops AXISes funkcijas un tā atbalsta dual mehānisko vibrāciju funkcija

Turbo Funkcija:

1. Nospiediet un turiet vienu darbības pogu, pēc tam nospiediet pogas Turbo, Turbo funkcija būs spēkā.Piemēram, Nospiediet un turiet, pēc tam nospiediet taustiņu T, rīcības rīkojumu tiks turpināsim. 2. Pamatojoties uz iepriekš minēto 1) valsts, nospiediet taustiņu T, lai apturētu Turbo funkcija.

Pārī Savienošanas Metodes:

1. 1. laiks, lai izveidotu savienojumu, Nospiediet un turiet SĀKUMA taustiņu 5 sekundes, 4 LED indikatori mirgo ātri laikā savienošanas pārī.Saskaņota LED indikators turpina pēc veiksmīgas pārī. 4 LED indikatori mirgo lēni, ja nesekmīgi pārī. 2. 2. laika, lai izveidotu savienojumu: Nospiediet pogu HOME jebkurā lapā,un 4 indikatori mirgo lēni.

Atbilstošu norādījumu par pievienotās kontrolieris :

1. 1 LED indikators ir ieslēgts, tiklīdz 1. personas datu apstrādātājs ir izveidots savienojums. 2. 2 LED indikators ir ieslēgts, tiklīdz 2. personas datu apstrādātājs ir izveidots savienojums. 3. 3. LED indikators ir ieslēgts, tiklīdz 3. personas datu apstrādātājs ir izveidots savienojums. 4. 4 LED indikators ir ieslēgts, tiklīdz 4. personas datu apstrādātājs ir izveidots savienojums.

Tagi: midi controller pro, slēdzis gulikit, gadījumā, ja elfi, stiprinājuma ps4, noteikt nintendo slēdzis kontrolieris, kontroles nintendo, pg 9087, nintendo slēdzis controlers, gamepad nintendo slēdzis, kontrolieris mod pro

Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
Veids Spēļu vadāmierīces
Nintendo Modelis NINTENDO SLĒDZIS
Modeļa Numurs NS-Slēdzi
krāsa Melna/Dzeltena/Zaļa/Pelēka
Interfeisa Tips Bluetooth
Zīmola Nosaukums OUTMIX
Iepakojums

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti