Balts Tops ar V-veida Kakla Svītrainu Blūzes Caurspīdīgu Apakšveļu, Kleita, Jaciņa Sievieti Meiteņu Drēbes Sexy Bodysuit Alus Kostīmu Šalle

w18845

€5.07

-2.27

€7.34

-30 %

Jauns produkts

Mēs esam Ķīnā

1:Mums ir labs pārdevējs Ķīnā labdien! Lūdzu būt pārliecināti, lai iegādātos! 2:, Lai aizsargātu jūsu konfidencialitāti,Neviens nezinās, kas ir iekšpusē, izņemot tevi! 3:Jūsu atsauksmes un novērtēšana ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, sniedziet mums labu komentāru.paldies ļoti daudz!

Apraksts:

【Nosaukums] aicina Balts īss augšas (bez svārkiem) 【Krāsa] aicina Balts Izmantot:Lieliska dāvana, dāmas, vai jūsu draugus.Vecuma Grupa:Pieaugušie 1. iezīme:Ļoti skaista un sexy 2. funkciju:Ļoti augsta elastība, pielāgoties dažādām ķermeņa formas.Dizains : Sexy un ērti Mazgāšana:ūdens temperatūra ir zem 40 grādiem puses, ne skalot, pakārt sausā, aizliegt balināšana.Pakete ietver: 1 x Balts īss augšas (bez svārkiem)

Par Lielumu:

Labu elastību, der lielākajai daļai dāmu vai meitenes(XXS/XS/S/M/L/XL).

Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums!

Sakarā ar vides gaismas un citi faktori, būs daži krāsu atšķirība, lūdzu, skatiet produkta faktiskās saņemts!

Rādīt Detalizētu Informāciju

Ļoti augsta elastība, pielāgoties dažādām ķermeņa formas.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Q:vai jums ir izsekošanas numuru?A:Parasti, mēs kuģis ar sekošanas numuru, izņemot īpašus apstākļus.Q:kas ir jūsu pcakage diskrēta?A:protams,mūsu iepakojums ir ļoti diskrēts,bez skudru, vārdus, ir par seksu,neviens zinās, kas ir iekšā.Q:vai jums sniedz dropshipping?A:protams,mēs atbalstām dropshiping.mēs varam izsūtīt preces, lai jūsu katru klientu, ko tieši.Q:kā saņemt atlaidi par lielu daudzumu?A:Ja jums ir liels skaits pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums lielāku atlaidi.

Tagi: alus costum, neto apakšveļa sievietēm, sieviešu kostīms caurspīdīga, zīda šalle, sexy redzēt cauri kleitu kluba bodycon, svītrainas drēbes sievietēm, sexy caurspīdīgs zeķbikses meitenēm, caurspīdīga blūze, svārki, redzēt cauri apakšveļa sievietēm, ādas aproce

Slēgšanas Tips Pulovers
Laboratorijas & Camis Tips Pavada
Materiāls Spandex
Seksuāli Divdomīgs No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Neķītrs Attēlu No
Modelis Tips Cietie

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti