Jauns
JAUNS Bezmaksas piegāde 1gb NĒ.10 biljards snooker Biljarda galds Cue bumbu, 2-1/4

JAUNS Bezmaksas piegāde 1gb NĒ.10 biljards snooker Biljarda galds Cue bumbu, 2-1/4" 57.2 MM

w18814

€4.08

Jauns produkts

APRAKSTS

Cena ietver 1gb

Bezmaksas piegāde pa GAISA PASTU

Cena par 1gb,ja pirkumu vairāk nekā 50gab var sniegt jums vairumtirdzniecības cenu.

Pool Biljarda bumbiņu NR. 10

* Diametrs: 57.2 mm (2-1/4")

* Materiāls: Augstas kvalitātes sveķu

* Ļoti gluda virsma,

100% BRAND NEW / Top kvalitātes

IR SEKOŠANAS NR. PAKALPOJUMU! 100% Pavisam jaunu un neizmantoto!Lūdzu, sazinieties ar mums: Mēs arī sniegt lielu daudzumu vairumtirdzniecības pakalpojumu.

100% Pavisam jaunu un unworn

Lūdzu, sazinieties ar mums: Mēs arī sniegt lielu daudzumu vairumtirdzniecības pakalpojumu.

*************************************************

Pirkt:

Mēs kā tālu vien iespējams, lai padarītu mūsu aprakstiem, kas tik pilnīgi, cik iespējams ,bet, ja jums ir kādi jautājumi, pirms iegādes, lūdzam sazināties ar mums.

Maksājums :

1.Tikai NOPIETNIEM solītājiem, esat laipni aicināti izsoles.

2.Mēs pieņemam alipay,TT,Western Union ,Samaksāt@pal (Nav bezmaksas).Lūdzu, rakstiet man, ja jums rodas kādas problēmas, par maksājumu.

3.Importa nodoklis, pasūtījuma maksā nav iekļauti.

Visi maksājumi tiek gaidīts pabeigta 5 dienu laikā pēc izsoles slēgta.Bezalgas izsolē tiks zaudētas, un pircējs saņem negatīvu atsauksmi.

Sūtījumu :

Gaisa pastu(ierakstītā vēstulē): asv/Kanāda/lielbritānija/Austrālija/Asia : 7-20 darba dienu laikā.

IR SEKOŠANAS NR. Citu valsts : 10-30 darbadienas.

EMS,DHL, UPS,FEDEX,TNT: 4-8 darba dienu laikā.

Prece tiks piegādāta 3 darba dienu laikā pēc tam, kad saņēma pārbaudīt maksājumu.Visas preces ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un ir rūpīgi puses-pildīta ar mūsu in-house komanda.Mēs darīsim visu iespējamo, lai kuģis savu pirkumu tiklīdz jūsu maksājums ir notīrīta, ieskaitot nedēļas beigās.

Mēs tikai kuģu preci uz adresi, kas uzskaitīti atbilstoši maksājumu informāciju.Pircējs būtu pārliecināts, ka piegādes adrese ir pareiza.Augstas vērtības produktus, mēs varam pieprasīt pārbaudes adresi, pirms mēs kuģis.Tas tiek darīts, lai aizsargātu intereses, gan jūs, klients, kā arī asv pārdevējs.Atvainojiet, bet mēs nevaram sūtīt uz P. O. vai A. P. O.Kaste adreses.

Lūdzu, sazinieties ar mums 15 dienu laikā pēc nosūtīšanas, ja jūs nesaņemat mūsu pozīcija (- s).Pretējā gadījumā mēs uzskatām, ka pozīcija (- s) ir saņemti.

Atgriešanās Politika:

Ja jūs neesat 100% apmierināts ar savu pirkumu, jūs varat atgriezties to kompensāciju vai maiņas laikā 7 dienu laikā no pirkuma.Bet jums ir garantēta, ka produkts ir pabeigta un maksāt kuģniecības izmaksas par atgriešanos.

Atsauksmes

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai sovle nekādu Problēmu.

Tagi: 3d baseins tapetes, baseins tabl, biljarda galda pusē, Magic 8 ball, biljarda piederumi, attēlu biljards, biliard balts, biliard stick, profesionāliem biljarda galda, cue snooker

Veids n10
Sporta BASEINS
Materiāls Sveķu
Modeļa Numurs fs87

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti