Ziepju Veidnes silikona DIY Roku darbs Suns Pet Dzīvnieku Ķepa Drukāt Veidlapas Veidni, lai Bundts Cupcake Kūka Pudiņš Sveču liešana Piegādes Rīks

w187663

€6.74

-4.69

€11.43

-41 %

Jauns produkts

modname=products&cols=6&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true modname=ckeditor

silikona veidnē chrismas silikona pelējums uz silikona sveķu pelējuma ziepes silikona veidnes betona silikona veidnes kūka silikona veidnē ziedu silikona pelējuma puķu podi silikona pelējuma epoksīda sveķus, silikonu pelējuma pomādes māla pelējuma lelle polimēra māla pelējuma māla pelējuma chrismas māla pelējuma silīcija māla pelējuma polimēra māla pelējumu silikona Ziepju Veidnes silikona DIY Roku darbs Suns Pet Dzīvnieku Ķepa Drukāt Veidlapas Veidni, lai Bundts Cupcake Kūka Pudiņš Sveču liešana Piegādes Rīku Ķepu Formas Pelējuma Mūsu Ķepu silikona veidnes ir paredzēts tikai augstākās kvalitātes materiāli.Šie Mājdzīvnieku Ķepu Veidnes ir Mikroviļņu krāsns, Cepeškrāsns, Ledusskapis, Saldētava un Trauku mazgājamā mašīna Droši.Šo Dzīvnieku Ķepu pelējuma Atbalsta temperatūra no Krāsns saldētava (-40 līdz 440 Fārenheita).DIY Ārstē - Ķepa pelējuma var izmantot daudz šķirņu, no Mājās Ziepes Auksta ziepes, konfektes pelējuma, Kūka topper, gummies, šokolādes pelējuma, ledus kubiņu paplātes, kūka dekorēšanas, hard candy daudz vairāk.Nav svarīgi, cepšanas vai iesaldēšanu, mūsu Ķepa Drukāt formas veidnes var izturēt to.Viegli Lietot – Mūsu Ķepu Formas veidnē ir paredzēti, lai saliekt un būt elastīgiem.Mūsu Suns Ķepu pelējuma ļauj pop out jebkuru gatavo ražojumu, neveicot papildu darbības.Pareizo Izmēru Pelējuma Ķepu Formas pelējuma pasākumi 7.2" x 5.5" un 0,7 Collas dziļas.Katra Ķepa Drukāt dobumā pasākumi 2.1 x 1.8 x 0.7 Collas dziļas.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Q&A

Q:Kā nokļūt polimēra māls no pelējuma

A:Pēc lietošanas, jebkādu izejvielu netiks stick uz pelējuma.

Q:whats pelējuma materiāls

A:Silikons, Silikons, galvenā sastāvdaļa ir kvarca A ir sastopamas smilts, akmens, kristāls dabas sastāvdaļu.Ne gumijas, Gumijas, ne plastmasas Plastmasas!Silikagēls ir rock beach, ar zemu oglekļa dioksīda emisiju vidē.

Tagi: sillicone pelējuma kūka, sveķu bat pelējuma, kupolveidīgs silikona veidnes, roku ziepes, mazu ziepju veidošanā, pelējuma silikon, silikona sveces, veidlapas, smago bundts kūka panna, kūka pelējuma ra, veidnes krokas

Materiāls silikona ziepju veidnes
funkcija 3 Konfektes Un Šokolādes Pelējuma
Iestatīt Tipu No
Forma Ziedu
funkcija 7 Suns Pet Dzīvnieku Ķepa Drukāt pelējuma
Tēma DIY
Funkcijas 4 Ziepes Pieņemšanas Veidnes
funkcija 6 Rotaslietas Sveķu Lējuma Veidnes
material3 mīksts silikona veidnes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids, Vairumtirdzniecība No
Material2 silikona gumijas veidnes
funkcija 5 Keramika & Modelēšana Māli
Funkcija 2 Pomādes & Gum Ielīmējiet Veidnes
Funkcija 1 Sveču Liešana Piegādes Rīks
Material1 Silikona Veidnes
Modeļa Numurs silikona veidnes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti