Ziemas Siltuma Slēpošanas Masku Velosipēdu Balaclava Zvejas Darbojas Velosipēdu Sejas Maska Linuma Acu Ventilācijas Caurums, Pretvēja Riteņbraukšana Cepurīte, Šalle Cepures

w187377

€6.24

-3.98

€10.22

-38 %

Jauns produkts

Funkcijas:

Var valkāt vienu pašu vai izmantot kā pievienoto aizsardzību un izolāciju zem jebkura ķiveri vai cepuri.Garš kakls ļauj balaclava, lai iešūt ar savu kreklu, lai saglabātu jūs aizsargā no vēja

Silts pretvēja maska, ērtas, plānas vilnas oderi.

Pilnu sejas dizaina pagarinātu kakla siltāks

Piemaksa mīkstu audumu nodrošina augstākās kvalitātes veiktspēju, NĒ-pilling, gaisa Caurlaidība, Izturība, Wicking, Nodilumizturība un anti-static funkciju.

Specifikācijas:

Izmērs: viens izmērs

Krāsa: tumši pelēks, gaiši pelēks, zils (nav obligāts)

Materiāls: vilnas

Galvas apkārtmērs: 560-600mm

Postenis svars: 55g / 1.9 unci

Iepakojuma izmērs: 190 * 180 * 30mm / 7.5 * 7.1 * 1.2 jo

Iepakojuma svars: 70g / 2.5 unci

Iepakojuma Saraksts:

1 * Ziemas Siltuma Slēpošanas Masku

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: smogs maska, balaclava sievietēm, balaclava snovborda, alerģijas maska darbojas, tokijas anti smoga maska, ērti maska darbojas, pret smogu, maskas, balaclava silts, īpaša maska, kas darbojas, balaclava slēpošanas

Materiāls Vilnas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti