Suns Puzzle Rotaļlietas Palielināt IQ Interaktīvās Mazinātu Garlaicību Barošanas Pet Mācību Spēles padeve Maza Vidēja Suņa Kucēns

w18656

€24.43

-29.87

€54.30

-55 %

Jauns produkts

Funkcijas

1.Izgatavots no iebiezināta PP materiāla, nodilumizturīga, un košļājamās izturīgs, drošs un uzticams, lai jūsu pūkains draugiem. 2. Aprīkots ar nelielā turēt mājdzīvnieku barība atsevišķi, viegli var novērst jūsu suns no ēšanas pārāk ātri un mazinātu aizrīšanās risku, kā arī var pievienot vairāk jautrības, kad barot savu suni vai kaķi. 3. Neslīdoši paliktņi apakšā ļauj, lai nodrošinātu stabilu un drošu izvietošanu, lai novērstu pārtikas no pārplūdes, atbrīvojot jūs no tīrīšana grīdas katru reizi. 4. Izturīga skrūves uzlabos būvēt, lai nodrošinātu pārtikas bļoda, ilgstošs un izturīgs, ilgmūžīgs sniegumu.

Specifikācijas

Materiāls: PP Krāsa: Zila/Rozā/Zaļa Izmērs: pēdas:appr.23*23 cm aplis:appr.24*24cm Sešstūra:appr.25*25cm Iepakojumā Iekļauti 1* Ēst Lēni Suņa Bļodā(Mājdzīvnieku barība NAV Iekļauts)

Lūdzu, Ņemiet Vērā,

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms iegādāties.Krāsa faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēliem, ko radījuši dažādi datoru ekrāni un displeja uzstādījumi.Paldies par jūsu sapratni!

Tagi: pakārtotā rotaļlietas, puzzle spēle suns iq, trikotāžas pet rotaļlietas, suns darbības, spēlēt spēles, suņu interaktīvās puzzle, kucēns puzzle, bumbu suns, sieviešu kucēns rotaļlietas, melns suns spēle, suns iq

Zīmola Nosaukums LISM
Materiāls Plastmasas
Rotaļlietas Veids Interaktīvās Rotaļlietas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iestatīt Tipu No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti