6 Pudeles Ēteriskās Eļļas Uzglabāšanas Gadījumā, 5ML Veltņi, aromātiskās Eļļas Organizators Portatīvo Ceļojumu Uzskaites Uzglabāšanas Soma Dropshipping

w186061

€3.94

-2.31

€6.25

-36 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Augstas kvalitātes Materiāliem: 6-pudele, ēteriskā eļļa somiņa ir izgatavota no izturīga kokvilnas audekla un materiāliem, kas var aizsargāt ēterisko eļļu no pudeles, kas ir ļoti spēcīga un triecienizturīgs, tāpēc jums nav jāuztraucas par pudeles sadalīšana, nēsājot tos.

2、Arī Dizains: saglabājiet jūsu ēteriskās eļļas organizēta.Iebūvēts 6 filtru pakaramie, saprātīgu kosmosa, var uzņemt līdz 6 ēteriskās eļļas pudeles.

3、Liela Jauda: ēteriskās eļļas tvertne ir liela jauda, un var uzņemt 6 pudeles, bet tas nav aizņem vietu.Ēteriskās eļļas pudele, kas ir viegli pārvadāt ir aprīkots ar dubultu rāvējslēdzēju un var atvērt un aizvērt brīvi.Jūs varat to izmantot mājās vai ņemt to uz darbu un ceļošanu.

4、Plašs Pielietojums: Faktiski, tas ir vairāk nekā tikai maiss ēteriskās eļļas.Tas ir piemērots dažādiem gadījumiem, piemēram, office, ceļošana, iepirkšanās un āra.Jūs varat to izmantot kā monētas jostas, maki, medikamentu somas, rokassomas, atslēgu gadījumos, kancelejas preces, lietas, instrumentu komplekti un vairāk.Tas ir must-have soma, kas jūs bieži lietojat visu savu dzīvi.

5、Viegli Pārvadāt: ēteriskā eļļa, lietā ir piemērots 5ml pudeļu uzglabāšana, viegli pārvadāt.

Specifikācijas:

Materiāls: EVA

Izmērs: aptuveni 8,5 * 7 * 4cm/3.35*2.76*1.57 gadā (Sakarā ar manuālo mērījumu, var būt nelielas pielaides)

Iepakojuma Saraksts:

1 × Ēteriskās Eļļas Uzglabāšanas Gadījumā

6 × Bumbu Pudele

Tagi: ceļojumu soma, eco, daiļslidošanas maza soma, elektriskie darbarīki soma profesionālai, ēteriskās eļļas gadījumos, sejas eļļas absorbējošiem, franču apcep kausa turētājs, ēteriskās eļļas pudeli lable, ēteriskās eļļas māksla, ēteriskās eļļas soma partij

Jauda Citi
Materiāls Plastmasas
Izmantošana Rīki
Biezums 6 vadiem
Piemērojamo Telpu Dzīvojamā Istaba
Modeļa Numurs -
raksts Trīsdimensiju Tips
Produkts Citi
Specifikācija Other
Iezīme Eco-Friendly
Forma Kvadrātveida

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti