Rudens Ziemas Bērnu Pidžamas Komplekti Zēnu Pidžamas Meitenēm Pijamas 8-19Y Pusaudžu Sleepwear Bērnu Kokvilnas T-krekls+Bikses Apģērba Komplekts

w185190

€5.70

-2.23

€7.93

-28 %

Jauns produkts

Lūdzu, izvēlieties izmēru augstumā.Cena no kopuma pidžamas

1Inch=2.54 CM; 1CM=0.39 Collas. 1: pateicoties dažādām, kas ražo partijās, var būt novirze 2-3 CM priekšmetiem. 2: Krāsas uz datora monitora var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma krāsas atkarībā no jūsu monitora iestatījumiem.

Mēs Kuģis Pasaulē.Preces tiek nosūtītas no Ķīnas, izmantojot Gaisa pasts, sasniegt lielākajā daļā valstu ietvaros 15 līdz 25 darba dienām.Vai preces tiek nosūtītas no Ķīnas, izmantojot EMS, vai DHL, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 7 līdz 10 darba dienām.Piegādes laiks ir atkarīgs no galamērķa un citu factorys, tas var prasīt līdz 10 darba dienām.

Izsekošanas Skaits tiks sniegta pēc tam, kad prece ir piegādāta.

Mēs ceram, ka visi ir brīnišķīgi iepirkšanās pieredzi, mūsu veikalā, Ja neesat apmierināts ar preci, jūs pasūtīts, lūdzu, atstāt Pozitīvu atgriezenisko saiti un Ja jums nav apmierināt ar labu, lūdzu, sazinieties ar mums savlaicīgi, pirms atstāj Negatīvu vai Neitrālu atsauksmes ,atverot jebkuru strīdu par nodro scaron.Negatīvas atsauksmes neatrisina neko, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un dzīvot līdz jūsu apmierinātību.Paldies tik daudz!

Tagi: vīriešu un zēnu pyjama, pidžamas komplekts meitene, dāmas kokvilnas pidžamas, pusaudžu pidžamas sieviete, kokvilnas pidžamas sieviete, art tattoo, bju bērnu pidžamas, bērniem pyjama, pidžamas, deivs zēnu komplekts

Stils Karikatūra
Auduma Veids Trikotāžas
Izmērs 140-175cm
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Materiāls Kokvilnas
Modelis Tips Karikatūra
Piedurknes Stils Regulāri
Apkakle Apaļa Kakla
Modeļa Numurs bērnu pidžamas
Zīmola Nosaukums YSOYOK
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Dzimums Unisex

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti