APEXEL Universālā Klips HD 18X Makro Objektīvs Fotografēšanai Kamera Mobilo Tālruni Objektīvs Micro Lentes, iPhone, Android Lielākā daļa Smartphones

w18310

€5.72

-1.52

€7.24

-20 %

Jauns produkts

Funkcijas: 1. Ar 18x Super Makro objektīvu, varat uzņemt attēlus ar niecīgu objektu skaidri un detalizēti, piemēram, ieliktņi, ziedu un tā tālāk.Jūs varat veikt 18X Super Makro bilde ar jūsu tālruni, kad un kur. 2. Universāls, noņemams klipu darbojas ar populārākajiem viedtālruņiem un planšetdatoriem tirgū, lai sabiedrība un elastīga un mīksta gumijas iekšpusē var aizsargāt jūsu tālruni no scraches. 3. jums ir, lai saņemtu tuvu objektam, ko vēlaties uzņemt, lietojot makro objektīvu, 1,5-3cm, tā, ka jums iegūt skaidru shot.Piemēram: iPhone 6 plus/6/5/5S/4/4S, iPad Gaisa 2/1, iPad 4/3/2, iPad Mini 3/2/1, Samsung Galaxy S6 Edge/S6/S5/S4/S3/A7/A5, Galaxy Note 5/4/3/2, Blackberry Bold Touch, Sony Xperia, Motorola Droid Xiaomi Red Specifikācija: 1. Zīmols: APEXEL *Palielinājuma Attiecība: 18X 2. Lēcu Pārklājumi: Multi-layer ar platjoslas 3. Objektīva Konstrukcija: elementi 2 2 grupās * Lūdzu, Ņemiet vērā : zibspuldzes gaisma tiek bloķēta, ja objektīvs tiek lietots Paketē iekļauts : 1 x 18x makro objektīvs 1 x universāls uzņemšana 1 x lietotāja rokasgrāmata 1 x maisiņš 1 x Tīrīšanas Audums 1 x retail box

Biežāk UZDOTIE jautājumi

J: vai šis objektīvs ietilptu uz savu telefonu?

A: Jā!Mūsu lēcas ir savietojama ar visām iphone, ipod, ipad, Androids ...būtībā katrs viedtālrunis tirgū.

Q: Kā izmantot makro objektīvs?

A: makro objektīvs ir pieskrūvēts kopā ar platleņķa objektīvs, jums ir nepieciešams, lai noskrūvēt to, lai iegūtu makro objektīvs, un tas tiek izmantots, lai atvašu maz abjects, piemēram, ieliktņi, ziedu un tā tālāk, jums ir, lai saņemtu to super tuvu objektam, kuru vēlaties, lai atvašu( aptuveni 10-23mm), lai iegūtu skaidru shot.

Q: Vai klipu saņemt zaudēt pēc tam, kad kādu laiku?

A.: Nē, tas nav iegūt brīvs, divas skrūves izdarīt tā, lai sabiedrība un mīkstas gumijas, iekšpusē var aizsargāt jūsu tālruni no skrāpējumiem.

Q: vai es Varu izmantot šo objektīvu ar lietā par manu telefonu?

A: Jūs pilnīgi varat!Tik ilgi, ja ir pietiekami liels atvēršanas ap kameru.Ja atvērums ir ļoti mazs, tas joprojām var strādāt, bet varbūt ir melnas ēnas.Biezāka gadījumos var radīt nelielus gaismas noplūdes.Tāpēc es iesaku jums labāk pacelšanās gadījumā, ja jūs lēca, ka ir vērts iegūt labākus fotoattēlus.

Q: Vai jūsu objektīvs darbu priekšējo kameru pārāk?

A: Jā, tā tas ir, darbojas arī video, kā arī facetime.

Sūtījuma 1)DHL:Sasniegt lielāko daļu no valstīm, par 3 līdz 5 darba dienu laikā. 2)Ķīna Post: Sasniegt lielāko daļu valstīs, apmēram 15-30 darba dienas.Kompensācijas Atpakaļ 1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numurs, iemesls, kādēļ atgriezties, un ur pasūtījuma numurs.Garantija 1) 12 mēnešu laikā ražo ierobežotā garantija par produktiem ar trūkumiem. 2) Bojāts preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā, jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums ur pasūtījuma numurs.Atsauksmi 1) Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai,mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi (Piecas Zvaigznes) par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu. 2) Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies!

Dropshiping, vairumtirdzniecības un OEM ir laipni aicināts!

1)nometiet kuģniecības , mēs nosūtām preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt jebkuru reklāmas informāciju .

2)vairumtirdzniecības , mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-5 darba dienas ierodas.

3)Par OEM aizsardzības iestādes , mēs piedāvājam Logo druka, Klienta zīmolu, iepakojuma dizainu, Svītrkodu, Iepakojuma dizains, Produktu Photgraphy, Ieliktņi, Dāvanu kastē, ODM...utt.

Tagi: portable tālruņa objektīvs, klipu fotogrāfija, objektīvs pa tālruni, makro gredzenu, watar mikro objektīvs, makro dzelzceļa, tālruņa tālummaiņa, android tālrunis ārējās kameras, agptek iphone objektīvs, apexel

Tālruņa Kameras Tips Tālummaiņas Len
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Forma Ovāls
Modeļa Numurs APEXEL APL-HD18X Makro Objektīvs
Savietojams ar iPhone un Android telefoniem
Saderīgu Zīmols Apple iphone
Produkts 18x hd makro objektīvs
Zīmola Nosaukums apexel
krāsa melns
Materiāls Augstākās kvalitātes optiskā stikla

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti