Ādas Kopšana Lāzera Pildspalva Mols Tetovējums Izraibināt Noņemšanas Zīmulis Skenēšanas Traipu Mols Noņemt Kārpas Tumšo plankumu Noņemšanas USB Plazmas Pildspalvu Skaistumkopšana

w18276

€8.96

-3.84

€12.80

-30 %

Jauns produkts

Ādas Kopšana Lāzera Pildspalva Mols Tetovējums Izraibināt Noņemšanas Zīmulis Skenēšanas Traipu Mols Noņemt Kārpas Tumšo plankumu Noņemšanas USB Plazmas Pildspalvu Skaistumkopšana

Specifikācija:

Vienuma Tips:Mini Spot Removal Pildspalvu

Krāsa:Balta

Materiāls:ABS

Ieeja:3.7-5V

Svars:30g

Izmērs:13*2cm/5.12*0.79 gadā

Motīvs:

1.Mini izmērs, pārnēsājamiem un viegli izmantot.

2.Pilnas uzlādes var lietot nepārtraukti ilgāk par 5 stundām.

3.Izmantojot unikālu elektrisko jonu tehnoloģiju, var noņemt dzimumzīmes, kārpas, plankumi, vasaras raibumi, mīkstus nevus, netraucējot normālu ādas un bez blooding.

4.Tas ir 3 veidu intensitāte atšķirīgu attieksmi.Zemāko līmeni, tiek izmantota uz vietas, un izraibināt.Spēcīgu tiek izmantots uz molu.

Piezīme:

1.Tiek ierosināts, lai pārbaudītu ar svaigu cūku ādu, lietojot šo iekārtu pirmo reizi, tad darīt ārstēšanai pēc tam, kad esat pilnībā iepazinušies ar šīs ierīces veiktspēju un darbību.

2.Jo šīs iekārtas var ražot augstas temperatūras iedarbības mirklī,kad to neizmanto, lūdzu, glabā to labi, izvairīties no bērniem un cilvēkiem, kuri nezina, kā darboties ar šo ierīci, izmantojot un spēlē ar to, lai novērstu briesmas, kas notiek.

3.Lūdzu, nav nekā tīra ārstniecības zonu, 30 dienu laikā pēc tam, izmantojot šo ierīci, (vienkārša tīrīšana ir OK), lūdzu, nav skrubis, lūdzu nepadara cieto ādu nokrist mākslīgi.

4.Kad scab platība ir nieze(jaunas ādas augšanas laikā), lūdzu, nav scratch tā.Ar scab samazināsies izslēdzas automātiski pēc 20 līdz 30 dienām.

5.Atveseļošanās periods ir aptuveni 3 mēnešus, tas ir ierosināts, ka neēd ingvers(ietekmē vienmērīgumu ādas),liellopu gaļa(var ražot gaiši sarkana āda) un sojas(var produkta gaiši melna āda) laikā, atveseļošanās periodā.

6.Tas ir aizliegts, lai attīrītu šo iekārtu ar ūdeni vai citu šķidrumu, kas tieši, lai izvairītos no bojājumiem un ir bīstama.

Produkts Ietver:

Pārcelšanās Pildspalva*1

Rupjo Adatu,*1

Adatu Piedurknes*1

Smalku Adatu*1

USB*1

Manual (manuāli)*1

Kārba*1

Tagi: pildspalvu plazmas, sejas lāzera, pinky pirkstu aizsargs, naplast, plazmas pildspalvu fibroblast ādas lifts, lāzera un plazmas, lāzera ādas, ortopēdisks plāksteris, sejas lāzera pildspalva, plazmas

krāsa Balta Mini USB Lāzera Pildspalva
Funkcija 3 Mols Tumšs Plankums Izraibināt, Kārpu Noņemšanas Plazmas Pildspalvu
Funkcija 5 Skaistums Sejas Kopšanas Ierīce
Zīmola Nosaukums zoechic
Ražošanas process Roku Darbs
Vienuma Tips Mini Spot Removal Pildspalvu
Materiāls Plastmasas
Funkcijas Sejas Tīru
Veids Blackhead Noņemšanas
Līdzeklis 1 USB Mini Lāzera Dzēšgumiju Vietas Molu Pildspalvu
Iezīme Mols Tumšs Plankums Izraibināt Kārpas Mīkstus Nevus Ādas Tagu Noņemšana
Ieejas 3.7-5V
4. funkciju Vietas Punktu Dzēšgumiju Mols Ādas Tag Noņemšanas Rīks
Izmērs 13*2 cm
izcelsmes vieta Ķīna
Iezīme 2 Tetovējums Mīkstus Nevus Remober Pildspalvu
Modeļa Numurs Blackhead&Vainas Noņēmēji
Barošanas Avots elektriskā

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti