3 In 1 Elektriskais Jade Rullīšu Novājēšanu Sejas Masāža, Liftinga Vibrējošais Dabas Rozā Kvarca Jade Rullīšu Akmens Sejas Skaistums Rīks

w182300

€4.33

-2.44

€6.77

-36 %

Jauns produkts

Jauns 3-IN-1 Elektriskā Jade Rullīšu Enerģijas Skaistums Bārs Vibrējošais Dabas rozā Kvarca Jade Rullīšu Sejas Rullīšu Sejas Liftings Massager

Motīvs:

1.Kompakts izskatu dizaina stilīgā zelta, visa ķermeņa ūdensizturīgs

2.Viegls un kompakts, lai viegli pārnēsāt, komplektā ar glabāšanas somu.Tas ir arī ļoti viegli tīrāma pēc lietošanas.Vienkārši izmantot bez spirta salveti pēc un pirms nākamās lietošanas.

3.Nefrīta akmens ar īpaši gludu virsmas faktūru.Gluda touch, ilgstošu, super viegli aprūpi.Struktūra izgatavota no alumīnija sakausējuma, kas nodrošina izturību.

4.6000 reizes minūtē jonu mikro vibrācijas labāk masāžas rezultātā.

5.Apakšā pagrieziet slēdzi ir paredzēti, lai pielāgotu vibrācijas intensitāte vairāk personīgo baudu.

6.Masāžas rullīšu, lai visas ķermeņa daļas, izmantojiet, piemēram, sejas, acu, kakla.

7.Ietver sejas rullīšu,sejas massager un zem acs un nospiediet.

8.Sejas veltnis ir paredzēts, lai palīdzētu stimulēt asinsriti, veicina kolagēna ražošanu un palīdzētu samazināt izskats smalkas līnijas un grumbiņas.

9.Zem acīm preses palīdz samazināt elsojošs acis un tumši apļi.Liek ledusskapī, acu nospiediet pirms lietošanas, lai uzlabotu veiktspēju un samazinātu elsojošs pietūkušas saskaņā ar plakstiņu

10.Sejas massager ir paredzēti, lai V formas sejas,pievilkt, un, paceļot ādu.

Specifikācija:

3 In 1

Vienuma Tips:Elektriskā Jade Veltnis

Krāsa:Rose/Zelta

Materiāls:Metāla

Baterija:AA Baterijas (Baterijas NAV Iekļauts)

Svars:135g

Izmērs:5.5*16cm/2.17*6.3. lai

2 In 1

Vienuma Tips:Elektriskā Jade Veltnis

Krāsa:Rose/Zelta

Materiāls:Metāla

Baterija:AA Baterijas (Baterijas NAV Iekļauts)

Svars:105g

Izmērs:5.5*16cm/2.17*6.3. lai

Produkts Ietver:

3 In 1

1 x Elektriskais Vibrējošais Jade Rullīšu (Baterija NAV Iekļauta)

3 x Masāžas Galviņas

1 x Uzglabāšanas Maiss

1 x Rokasgrāmata

1 x Box

2 In 1

1 x Elektriskais Vibrējošais Jade Rullīšu (Baterija NAV Iekļauta)

2 x Masāžas Galviņas

1 x Uzglabāšanas Maiss

1 x Rokasgrāmata

1 x Box

Mini Acu Masāža Anti Stick Acs Kabata, Tumši Loki Massager Ierīces

Motīvs: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.Izgatavots no cinka sakausējuma materiāla.Tas ir izturīgs un tam ir gluda virsma, lai uzlabotu acs mikro cirkulāciju. 3.Liektais rokturis, lai ērti turēt, neslīdoša.Portatīvo izmēru padarīja kļuva masiera, lai jūsu ķermeņa, kad nepieciešams. 4.2-in-1 mufti-funkcija: sejas massager komplekts ir divu veidu skaistums bārs. 5.Unikālo dizainu, vienu galu masāža ir karote krējuma, otrā galā ir rullīšu massager, lai veicinātu acu krēma uzsūkšanos. 6. To var apvienot ar ēterisko eļļu/krēmu un veicina labāku uzsūkšanos. 7.Produkts var mazināt acu nogurumu un samazinātu acu ādas problēmas, piemēram, tumši apļi un acu maisiņi. 8.Efekts: masāžas, sejas lifts, novērstu grumbas, noņemt acu maisiņus, noņemt nogurumu, izmantojiet ādas kopšanas līdzekļi, labāku efektu.Piezīme: 1.Labāku efektu, ja izmantojat ar ādas kopšanas līdzekļiem.

2.Krāsas novirze var atšķirties sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu.

Par Kuģošanas

- www.grandtech.lv pārbaudīs jūsu maksājumu, 24 stundu laikā pēc tam, kad maksājums ir pabeigta, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu reizi procesu, laiks jau ir pagājis.

- Ja jūsu pasūtījums ir ticis slēgts, kā drošības apsvērumu dēļ, tad jūs varat sazināties ar pakalpojumu, lai atrisinātu šo problēmu, izmantojot šo saiti: (www.grandtech.lv pakalpojumi).

- Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas, šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

- Plašāku informāciju par kuģniecības, lūdzu, atrast šo oficiālais palīdzēt saites:

- Mūsu apņemšanos ierašanās laiks ir 60 dienas(Brazīlija: 90 dienas) .Ja jūs nevarat saņemt to, iepakojumā 60 dienu laikā, vai jūs vēlaties zināt, kur uz iepakojuma ir, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, mēs pēc jums.

Par Maksājumu

-Kas maksājumu metodes vai es varu izmantot par www.grandtech.lv?

APP: Visa, MasterCard, Maestro, Atklāt kartes un Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, ideāli, Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā(MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) un www.grandtech.lv Kabatā.

PC: mūsu mājas lapā (PC) varat izmantot šādus maksājumu metodes:

Vīza, MasterCard, Maestro, Atklāt kartes un Diners Club card, American Express, Pārskaitījumu, Webmoney, Yandex.Naudu, Western Union, QIWI, AUDU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideāli, pakalpojumu giropay, Sofort Banku, Carte Bancaire (Carte Zils), Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā (MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) Naudas Maksājumu (Euroset, Syvaony, krievijas pasts), un www.grandtech.lv Kabatas

- Ja jums ir kādi citi jautājumi par maksājumu, lūdzu, noklikšķiniet šeit, oficiālais palīdzēt saites:

Par Atsauksmes

- Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, palīdziet, lai mūs atstāj pozitīvas atsauksmes(5 zvaigznes) , paldies!

- Ja prece iekšpusē zemes gabala tika bojāta vai nozagta, protams, bet, ko jūs saņemat.Strīdu??NĒ!!!Tas nav labs risinājums.Sazinieties ar mums un parādīt mums foto vai video par problēmu, jums tikties, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt to.

Tagi: guaša massag, rožu vibratori, saite vip, artifici ziedu, tīras sejas, jade veltnis, aproces, kulonu, 5 in 1 skaistumkopšanu masieris sejas, skaistuma instrumentu, ultraskaņas, dermarol

Veids 4 1 vai 3 1 vai 2 In 1 Vibrējošais Jade Veltnis
Modeļa Numurs YSGL-01
Materiāls Metāla
Ražošanas process Roku Darbs
Izmērs 16.00*6.00*2.0
funkcija 3 Rullīšu Novājēšanu Sejas Massager
Funkcija 2 jade veltnis
Funkcijas 4 Dabīgā Akmens Seju Rullīšu Massager
Funkcijas Rullīšu Galvas Masieris
Barošanas Avots Sauss Akumulators
Zīmola Nosaukums Rmssim
funkcija 5 Anti Rieva Ādas Kopšanas Instrumenti,
Funkcija 1 Sejas Novājēšanu Massager

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti