Wifi Endoskopu, Kamera Hd 1200P Mini Ūdensizturīgs Grūti Mīksta Stieple, Bezvadu Led Borescope Kamera, Android Pc Ios Endoskopu

w18113

€14.99

-6.12

€21.11

-28 %

Jauns produkts

Funkcijas:

1.Atšķirībā no citiem endoskopu fotokameru tirgū, šo bezvadu wifi endoskopu, kamera ne tikai strādā ar Android viedtālrunis(Virs Android 2.3), bet arī iPhone IOS sistēma(Iepriekš IOS 6.0).

2.8 regulējamu blue LED gaismas kameras padoms, tas ievērojami palīdz uzlabot attēla spilgtuma un skaidrība, kas pat tumsā vai nepietiekamā apgaismojumā stāvoklī.

3.Nāk ar 2 megapikseļi CMOS HD kamera, 3 regulējami izšķirtspēja sniedz HD videoklipi un ieskats attēlus čūska kameru.

4.Tas ir ideāli piemērots iPhone lietotājs, kurš vēlas darīt, pārbaudes darbi.

5.Bez izmantojot papildus adapteri vai kabeli, to var viegli pieslēgt, izmantojot viedtālruni, izmantojot WIFI.Vienīgā lieta, kas jums jādara, ir lejupielādēt un instalēt saderīgā APP "WIFI izskatās"uz jūsu ierīci.

Apraksts:

1.Ar pusstingrām kabelis ir liels, kas ļauj vairāk kontrolētu virziena kontroles kameras, it kā šis instruments paredzēts, lai saņemtu uz mazu telpu, kas citādi būtu gandrīz neiespējami redzēt.

2.Skenēt QR kodu manuāli, lai ielādētu PROGRAMMU WIFI izskatās, Pievienojiet savu viedo ierīci, izmantojot WIFI, Atveriet PROGRAMMU un tiešraides video parādīsies uz ekrāna.

Specifikācijas:

Krāsa: melna

Izmērs: 1m, 2m, 3.5 m, 5m, 10m

Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IP68

Izšķirtspēja: 1200P

Tips: ar mīkstu stiepli, cieto vadu

Paketē iekļauts :

1 x Wifi Endoskopu kamera

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: spēle mini pc, pinhole ip kameras mini, i7 mini pc, pielāgot wifi, endoskops video kameras, 5 endoskopu, usb, fotokameras monitorā zvejas, miata automašīnas kameras, 2x2 un 3x3, sākotnējās inspekcijas kamera

krāsa
Vadu Tips Mīksta Stieple
Zīmola Nosaukums LESHP
Rezolūcija
Ūdensnecaurlaidīgs līmenis
Izmērs
Veids

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti