100gab liels Kurjeru Somas Self-seal Līmi Uzglabāšanas Soma Rozā Plastmasas Poli Aploksnē Mailer Pasta Adresātu Soma ar rokturi Piegāde

w181079

€15.68

-10.45

€26.13

-39 %

Jauns produkts

100gab liels Kurjeru Somas Self-seal Līmi Uzglabāšanas Soma Rozā Plastmasas Poli Aploksnē Mailer Pasta Adresātu Soma ar rokturi

APRAKSTS

Īpašība:Ekonomiska, ūdensizturīgs, punkcijas pretestību,eco-draudzīga un nav toksiska.

Daudzums: 100GAB

Materiāls: 3-slāņu polietilēna plēve

Motīvs:

1.PREMIUM KVALITĀTES-kuģošanas somas ir izstrādāts ar 100% neapstrādātas polietilēna, kas ir neticami izturīga un stipra no ārpuses ar grūts aizsardzības black iekšējās oderes iekšpusē.Automātiskais zīmogs līme ir super spēcīga un tā nenāk izņemot ja vien jums saplēst to uz augšu.

2.PATENTU DIZAINS-Katru piegādes soma nāk komplektā ar self-seal sloksnes, kas ļauj viegli noņemt, neradot jebkādu statiskā electricty,nodrošinot tā nebūs brauciet ar rokām vai soma pati par sevi.Spēcīgu līmi stick ar vieglumu, pat tad, ja tie tiek uzglabāti un neizmantoto tik ilgi kā 1 gads.

3.ULTRA SECURE-automātiskais zīmogs sloksnes viegli iepakošanas nodrošina augstu izturību,izturīgs slēgšanu,padarot to par ūdeni un asaru pretestību.Pateicoties tīra melnā vai pelēkā iekšējā odere,privātās dzīves vienumiem ir garantēta.

4.UNIVERSĀLS IZMANTOT-4x6inch,5x7inch un 6x9inch kuģniecības somas ir ideāls telefonu gadījumā,rotaslietas vai citus nelielus priekšmetus.

Ar 10x13inch kuģniecības somas ir ideāls, lai viss mīksts,tādi, piemēram, Drēbes,T-krekls,Segas,Šalles,Apģērbs un citas plīstoši.(Lūdzu sazinieties ar mums, ja jūs dont zināt, kura izmērs ir piemērots, lai pack jūsu produkti~Mēs varam ieteikumi jums lielums.)

5.APMIERINĀTĪBA GARANTĒTA-Mēs ceram, jums patiks mūsu senatnīgs Kuģniecības Somas tikpat daudz kā mēs darām.Ja kāda iemesla dēļ jūs dont,sazinies ar mums un mēs labprāt apmaiņu vai pilnībā atmaksāt jūsu pasūtījumu!

Izmērs: 6sizes pieejams

Atloks: 40mm/1.57 collas

Izmēru PIELAIDES : +/- 5MM VAI 0.2 COLLAS

Krāsu aberācijas: Tā pastāv vairāk vai mazāk pateicoties displeja.

Lietošana: pēc/loģistika express,trauslus priekšmetus,elektroniku,maz sīkrīkus,dāvanu kastē

Lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā:

Preces tiks pārformēt, lai saglabātu savu piegādes maksas & jābūt videi draudzīgiem,Mēs garantija objekts, tiek aizsargātas arī Poli somas .Mēs varam piliens kuģniecības kārtībā,nav rēķinus un reklāmas tiek sniegti.Paldies!

Tagi: maisiņa rokturi no plastmasas, lielais pleds somas, grims ceļojumu, zelta mailer, oem poli sūtītājiem, laineris aploksnē, kāzu, pasūtījuma mailer, poli mailer ar rokturi, sullen, mailer

Preci Rokas Express Aploksnes
Drukāt Logo Maijs
Iepakojuma līmenis Transporta Iepakojums
Piegādes Veids Var pielāgot
plastmasas PE,LDPE
raksts NAV
Blīvējuma Garums 4cm
Materiāls Jauns Materiāls
process Vēlas, Sietspiede, Heliogravīru
Nesošo 10kg
Produktu Kategorijas Express Aploksnes
Dubultā slāņa biezums 17*30,20*30,25*35,28*42,32*45,38*52
Izmantošana Auduma Maisiņu, Loģistika Iepakojums
Godu Mātes Diena
Līmes Veidu Karstā Kausējuma Līmi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti