Helikoptera Nlo Gaisa Kuģu Automātiskās Indukcijas Sensors, Kas Peld Ar Apakštase Mini Dūkoņa Bērniem Dāvana Trīs Krāsu Rozā

w180872

€5.22

-1.56

€6.78

-23 %

Jauns produkts

Funkcijas :

【Viegli Lidot Bērniem Dūkoņa] aicina Smart rokās-kontroles 360° rotējoša peld; maigi mest, lai peld bumbu lidot, kontrolēt to ar savu roku, lai tā peld vairākos virzienos,jutīgu sensoru padara to tiek novērsts šķērslis, kas viegli; viegli darboties, jūs vienkārši spēlēt un kontrolēt to ar rokām.

【Telpās Lidināties Drones] aicina Tur ir arī augsta, novietojiet kursoru, kad peld, lai noteiktu līmeni.Ja jums nav lidojumus uz pāris sekundēm, ar roku darbināmi dūkoņa bērniem būs nolaisties nedaudz un noklikšķiniet vēlreiz.Ja jūs vēlaties pārtraukt peld, Satveriet un otrādi, lai apturētu to, kas peld.; mirgojošs LED gaismas spīdumu, kā jūs pārvietoties šie drones bērniem jebkurā telpā.

Apraksts:

Mātes-bērnu interaktīvās rotaļlietas, pilns jautrības.Viegli iemācīties, ar saprātīga augstuma un žestu sensoru, ar krāsainām gaismas, vairākām pacelšanās režīmu, jūs varat veikt izslēgt attālināti, jums var arī novilkt, veikt triku un sajūtu izvairīšanās lidojuma laikā, ar tālvadības pulti , krāsu kastē iepakojumu, gaismas ķermeni, pret-sadursmes, izmantojot atsevišķas automašīnas, liels ātrums, lidojuma stabilitāte.

Specifikācijas :

Ķermeņa baterija: 3,7 V/300mAh

Transmisija: 4-ass piedziņas

Uzlādēšanas laiks 30 minūtes

Lidojuma laiks: 8 minūtes

Apmaksas veids: USB

Cenā iekļauts:

1 X Gaisa Kuģa Komplekts

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: kleita puse rozā, rozā krekls, rozā tops sievietēm, panti rozā, kleita rozā sievietēm, audums rozā, cute rozā, rozā lieta, rozā džemperis, kleita rozā vasaras

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti