Aftermarket Gaisa Filtrs Der KOHLER : 20-083-02 , 20-083-02-S , 20-083-06 , 20-083-06-S; Partneri: PR3011004

w180534

€6.89

-0.44

€7.33

-6 %

Jauns produkts

Produkta Apraksts: Apraksts:

Stāvoklis: 100% New

Svars:170g

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Daudzums: 1 Set

Pievērsiet uzmanību : Lūdzu, pārbaudi lielums objekta uzmanīgi, tad izlemt, vai tas ir pareizais, kuru vēlaties pirkt vai ne.

Piegāde:

1. Visi vienumi tiks nosūtīts 5 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

2. Kopumā mūsu produkti tiek nosūtīti pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu .Ja vēlaties, lai citas express shipping, lūdzu, sazinieties ar mums citāts.

3. Piegādes laiks:

Transports

Valsts

Apm.Piegādes Laiks

Ķīnas Ziņu Gaisa Pasts

Amerikas Savienotās Valstis

20-25 darba dienas

Eiropa / Austrālija / Jaunzēlande

25-40 darba dienu laikā

Krievija / Kanādu / Meksiku / Spānija / Kazahstāna

35-60 darba dienu laikā

Brazīlija / Dienvidamerika / Dienvidāfrika

45-90 darba dienu laikā

4. Laika apstākļu dēļ, valsts strike (dažkārt), vai brīvdienās, tas būs aizkavējas par dažām dienām, lūdzu, esiet pacietīgi.

5. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi NETIEK iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādē, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms jūsu pērk.

Atgriešanās:

1. Visi vienumi tiks vēlreiz pārbaudīt un arī pildīta pirms sūtīšanas.Pēc tam, kad jūs saņemat produktiem, lūdzu pārbaudiet vienumus uzmanīgi.

2. Visi produkti ir labas kvalitātes, ja piegāde ar mūsu klientiem.Ja jums ir kādi bojātas, nepareizi priekšmetu vai priekšmetus, kas nav tā, kā aprakstīts, jūs varat to sūtīt atpakaļ, un atgriež jāveic 15 dienu laikā pēc tam, kad pircējs saņem preci.Bet jums vajadzētu būt atbildīgi par atpakaļ nosūtīšanas, ja vien mums sūta nepareizu preci vai objekts tiek bojāts transportēšanas laikā.

3. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu atgriešanās un jūsu pasūtījuma ID.

Atsauksmes:

1. Mēs cenšamies, lai 100% klientu apmierinātību .Priecāsimies, ja jūs varat mums dot pozitīvu atgriezenisko saiti un 5 zvaigznes, ja tas ir ērti.

Lūdzu, novērtējiet šo darījumu:

2. Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniegt neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Klientu apkalpošanas dienests:

Ja jums ir kādi jautājumi, Zirņi, nevilcinieties sazināties ar mums, mēs esam gatavi uzklausīt jūsu vēlmes un problēmas.Mēs jums apmierinošu atbildi 1 darba dienas laikā .

Tagi: bikses, svārki un kroku, Paklājs 50x80cm, suns čīkstēt rotaļlietas, mazo squeaker, kabelis ems, bumbu suņu rotaļlietas, pušķis tracksuit, pārtikas pad pet, bmw logu, ķēdes tee

Zīmola Nosaukums xlsion
Vienuma Tips Gaisa Filtri & Sistēmas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti